woensdag 19 maart 2014

Witte molen kanariezaad

Een hoog kwalitatief zaadmengeling voor zangkanaries met oa raapzaad en kanariezaad. Kanariezaad Basis (kg). Basismengeling voor kanaries Een basismengeling voor kanaries met onder andere kanariezaad en negerzaad. Met zorg samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen en toegevoegde vitamines en mineralen.


Gebruiksaanwijzing: Vogels eten naar behoefte, verstrek regelmatig vers voer.

Product droog, koel en donker bewaren. Zorg voor voldoende vers water. Samenstelling: Zaden ( kanariezaad ) . Dit zaad behoort tot de volledige diervoeders. Dat wil zeggen, dat je het zonder verdere toevoegingen aan je kanarie kan opdienen.


Het wordt aanbevolen om naast het eten altijd genoeg vers, lauw drink. De hoogwaardige grondstoffen met oesterschalen dragen bij aan een gezonde vertering en goede ge. KANARIEZAAD PRIMA KG.

Het voer kan naar behoefte worden gegeven. Country papegaaievoer 5KG. Een compleet menu met verschillende zaden, pitten en noten. Voldoet aan de dagelijkse voedingsbehoefte. Rijk aan voedingsvezels voor een optimale werking van maag en.


Een hoogwaardige mengeling voor kanaries met een hoog aandeel kanariezaad en raapzaad. Witte Molen kanariezangzaad kg. Bevat ook onder andere vitaminekorrels, slazaad en perillazaad. Categorie: Vogelvoeding.


Kwekersmengeling PARKIET GROF. Deze mengeling is bestemd voor vogels zoals valkparkieten en bevat een reeks aan hoogwaardige ingrediënten. Volledig diervoeder voor zang-, kleur- en postuurkanaries. Een lekkere smaak en een goede bron van essentiele voedingsvezels, vitamines en mineralen.


Optimale werking van maag en darmen en gezond . Een mengeling voor grote parkieten, met zonnebloempitten. WITTE MOLEN - ALL PREMIUM KG. Letop: er zijn al drie producten geselecteerd en je kunt nu geen producten meer vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts