donderdag 13 maart 2014

Alle storingen t mobile

Heb je geen mobiel internet of werkt mobiel bellen niet? Hier lees je wat er fout gaat. Laat dan hieronder een reactie achter. Geldermalsen tv storing sinds uur vanmorgen. Ze hebben geen idee hoe lang en wanneer het opgelost gaat worden.


Slecht bereik of een verminderende dekking?

Bekijk actuele werkzaamheden en storingen bij jou in de buurt. Op de website allestoringen. Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Hallo, Sinds de overname van mijn Vodafone thuis door T-mobile thuis heb ik last van regelmatige en heel vervelende internet storingen van 2-seconden. We noemen het lantot en met lan maar niet alle poorten doen hetzelfde, logisch toch?


Volgens T Mobile zouden alle storingen opgelost zijn. Ook de My TMobile zou weer moeten werken. Wij wensen u een prettig weekend en tot Dinsdag !

Ook kan de verbinding om de paar minuten wegvallen. Alphen aan den rijn geen internet! Gister ook al problemen. Met vodafone nooit problemen gehad. Sinds t mobile het heeft overgenomen alleen maar problemen.


Vodafone kpn ziggo etc allemaal ligfen ze er uit, kijk maar alle storingen algemeen. Op het forum van de provider lezen we echter dat de oorzaak mogelijk in de glasvezelverbinding naar de zendmasten gezocht moet worden. Kaart via: Allestoringen.


Nadat er problemen ontstonden in een datacenter door een softwarefout bleek. Tijdens de storing had ik ook nog bij mijn virtuele provider op allestoringen. Alle actuele meldingen vind je daar terug.


Vakantiegangers in Europa melden een trage of onwerkbare 4G internetverbinding bij de provider. Het is nog onduidelijk hoelang de storing zal aanhouden. De provider doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Is er geen storing bekend? Je kunt dan altijd even proberen de router te resetten.


T-Mobilee internet storing. Dit doe je door de stroom 30 .

Check waar de netwerkdekking prima is of waar je net wat minder bereik hebt. Daar hebben we een kaartje voor. Hoe te handelen bij een storing ? Ook vind je hier actuele informatie over storingen ! Problemen met Vast bellen of hulp nodig met je mobiel of tablet?


Stap voor stap gaan we je probleem oplossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts