woensdag 12 maart 2014

Python drive inbouwen

Indien u het stuwdruklager aan de voorzijde van de montageplaat wilt monteren, dient u er rekening mee te houden, dat de inbouwmaten t. Bij de inbouw van P60-B heeft onze monteur een gelukje waardoor hij heel wat pas- en meetwerk terzijde kan schuiven. Voor de mo- dellen Ptot en met P1is namelijk een meetmal beschikbaar, waarmee tijdens de montage op eenvoudige wijze de inbouwlengte van de aandrijfas en de hoeken van de homokineten . Een ander voordeel van dit systeem is de zeer korte inbouwlengte. Opzoek naar een compleet homokinetisch aandrijfsysteem voor uw zeiljacht, sloep of motorkruiser?

Dat scheelt in de kosten! Niets aan doen behalve af en toe controleren of er radiale ruimte op de koppelingen komt. Bij het later wijzigen van de inbouwhoek gaan de kogels deels in een nieuw stukje kogelbaan lopen en dat is voor de kogels niet prettig omdat ze dan een hobbeltje over moeten.


Dit geeft je de gelegenheid om op eenvoudige wijze overeenkomstig de inbouwmaat van de homokineet de plaats te bepalen van de montageplaat. Zie voor specifi eke inbouwcriteria de . Het stuwdruklager dient . P3 P, P8 P1en P140.

Met de meetmal kunnen de totale inbouwhoek per homokineet en inbouwlengte inclusief tolerantie . Bespaart inbouwtijd omdat de homokinetische aandrijfas – in tegenstelling tot andere systemen . B= Maximaal toerental van de motor. C= reductie keerkoppeling. Verder dient de maximale stuwdruk (kN) welke de schroef geeft onder de . Python - Drive flexibele aandrijfsystemen. Zonder meerprijs is deze ook leverbaar met een inbouwlengte van 1of 1mm. Geeft u bij uw bestelling aan in welke inbouwmaat u de P60-B geleverd wilt hebben.


Compleet aandrijfsysteem. Lagers vervangen of verbussen, schoefassen richten en de motor uitwegen en uitlijnen. Proefvaart met de Schlieker WerkVlet Naatje. Foto 5: Inhijsen van motor. Een homokinetische koppeling is bedoeld om de hoek tussen schroefas en keerkoppeling te overbruggen.


Door de uitgekiende constructie zal weinig lawaai en trilling optreden. Als keerkoppeling en schroefas echter in lijn staan kan je beter geen homokineet toepassen omdat door het steeds in dezelfde baan draaien .

AP-marine heeft een nieuw oliebad schroefas systeem ontwikkelt waarin hoogwaardige Maritex kunststoflagers zijn verwerkt welke er voor zorgen dat de schroefas minder wrijving ondervind en u minder onderhoud heeft aan uw schroefas installatie,het E. S systeem zorgt voor een snelle inbouw en heeft een gesloten . Maar goe ons uitgave lijstje aan materiaalkosten waarbij vrij veel dat aan de motor (eveneens een Yanmar 3GM30) hangt ook vervangen is: motor incl. Voor dit jaar is er niet veel budget, maar of een hydraulische besturing óf een pythondrive moet er wel afkunnen denk ik. Ik heb gekeken naar wat ik het belangrijkst vind en denk dat comfortabel trillingsvrij varen grotere voorkeur heeft dan een roerdruk tijdens hard varen. Ben me dus aan het orienteren op de python drive of . Als ik mijn inbouwmaten vergelijk met de nieuwe Aquadrive koppelingen dan kom ik uit op een type die serieus overdimensioneerd is. Ik heb een motor van 35hp en de Aquadrive geschikt voor hp lijkt te passen.


Is dat een probleem of . Wanneer uw vaartuig toe is aan een nieuwe motor, dan kunnen wij deze op vakkundige wijze inbouwen en aansluiten. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het inbouwen van dieselmotoren en het aanpassen van motorfundaties. Twee kleine motoren van 37pk 4cil. De kosten voor de nieuwe twee TIMRAY motoren met koppeling waren ongeveer gelijk aan het reviseren van de oude.


Inruil van de oude motoren konden we wegstrepen tegen de uit- en inbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts