dinsdag 11 maart 2014

Zwanenhof zenderen nieuwbouw

Het bestaande retraitehuis De Zwanenhof is gevestigd in een voormalig klooster. Om in de groeiende vraag naar mogelijkheden voor zowel fysieke als mentale . De Zwanenhof wil gasten een totaalpakket aanbieden, waarbij in overleg en naar behoefte zowel fysiek als mentaal gerevalideerd kan worden. Directeur Joke Mijdam noemt als voorbeeld een oudere die een heup heeft gebroken.


Zenderen ligt in de Overijsselse gemeente Borne.

Vaak heeft de klap en de beperking die dat oplevert ook gevolgen voor de . Josef van de paters Redemptoristen geopend waar Twentse katholieken terecht konden voor hun innerlijke vorming. Josef omgedoopt tot Bezinningscentrum De Zwanenhof en stond sindsdien open voor kerkelijken . Archief De Zwanenhof is de laatste maanden veelvuldig in het nieuws geweest. Hieronder treft u een aantal publicaties uit de diverse media. De bouw van het geplande zorghotel op het terrein van De Zwanenhof dreigt behoorlijke vertraging op te lopen. Twee omwonenden, die bezwaar hebben gemaakt tegen de voorziening en die door de gemeenteraad in het ongelijk zijn gestel zoeken hun recht in hoger beroep bij de Raad van State.


Nieuwbouw zorghotel kuurhotel Azelo.

In het weiland achter het voormalige retraitehuis St. Jozef, wordt in opdracht van de Zwanenhof een nieuw zorghotel “kuurhotel Azelo” gerealiseerd. Vanwege de lange levertijden heipalen is gekozen voor een alternatieve grondverdringende boorpaal met groutinjectie. De Zwanenhof heeft de ambitie om met de nieuwbouw het BREEAM- keurmerk Excellent te behalen.


De oplevering staat gepland voor volgend jaar. Start bouw zorghotel Zwanenhof. Bekijk de dronebeelden om de contouren van de ronde nieuwbouw in het weiland achter het retraitehuis van de Zwanenhof te zien. Het nieuwe Zorghotel bij De Zwanenhof. Gisteren is het concept en het prachtige ontwerp gepresenteerd in de krant.


De nieuwbouw is helemaal ingericht op. De accommodatie, de ruimte, de sfeer van ons huis en onze kennis stellen we graag ter. Het gebouw herbergt onder meer kamers, een restaurant, een wellness met binnen- en buitenba een sporthal en een fitnessruimte.


In het ontwerp komen architectuur en landschap als . De Zwanenhof is een centrum voor training en verdieping, dat is gevestigd in het voormalige Retraitehuis van de paters Redemptoristen. Project: Kuurhotel Azelo. Aannemer: Aannemersbedrijf Bramer B. NOHNIK architecture and landscapes.

Wil je een dagje of een weekend kennismaken met vele facetten van mediumschap en healing?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts