woensdag 6 juni 2018

Haarden

M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Ontdek ons stijlvolle aanbod! AMA HAARDEN is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring op het gebied van sfeerverwarming. Op zoek naar een ELEKTRISCHE HAARD ? Een kachel of haard kiest u voor vele jaren.


Goede voorbereiding is daarbij het halve werk!

Van Benthum is ht vertrouwde adres wanneer u op zoek bent naar een haard. Een haard of kachel is een middel om sfeer te creëren in huis, restaurant of andere omgeving. Wij kunnen beschikken over een groot assortiment haarden en kachels van bekende merken. Gashaarden, houthaarden of elektrische haarden. Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing in huis.


Bekijk hier ons volledige haarden aanbod. U bent op zoek naar een haard ? Dominicus heeft ruim jaar ervaring en reeds vele haarden geplaatst door heel Zeeland. Bezoek de prachtige showroom van Dominicus in Westkapelle of Goes en laat u verrassen door het ruime assortiment!

Een uitstekende reeks van houtkachels en haarden van de grootste kachels en haarden fabrikant in Groot Brittanië. Wij maken moderne zowel als klassieke haarden en stijlschouwen, een doordacht en stijlvol ontwerp, een onberispelijke uitvoering en een snelle service na verkoop. We brengen de sfeer en warmte in uw huis.


Van Kessel openhaarden en kachels. Bouwbedrijf in open haarden , kachels, schouwen en rookkanalen. Centrale vrijhangende haard waarvan de vuurhaard 3graden draaibaar is.


Dit model, enerzijds revolutionair door zijn design, anderzijds door zijn technisch ontwerp, is het eerste ter wereld in de lijn van de hangende en 3graden draaiende haarden. Dit is het beginpunt naar alle vormen van sfeerverwarming. De Heide Smid in Halle en Duiven is specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Wij staan voor service, kwaliteit en de gemoedelijke sfeer.


Al meer dan jaar zijn wij groot in sfeerverwarming, wij leveren houtkachels, gaskachels, pelletkachels, inbouw- en inzethaarden op hout, inbouw- en inzethaarden op gas, combi haarden op hout en pellet, . Laat u betoveren door de prachtige collectie van kachels en haarden , gashaarden, houtkachels en meer. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Goirle (bij Tilburg), maar u kunt ons ook benaderen voor een afspraak bij u aan huis. Kom naar de showroom voor advies op maat. Graag tot ziens bij Mulder Haarden en . Meer ideeën over Schoorsteenmantels, Houten vloeren en Houten vloer.


Laat u inspireren door onze prachtige collectie haarden , kachels en schouwen van de beste merken! Vind de haard of kachel die perfect in uw interieur past.

Warm welkom bij Alpha Heating! Haarden en kachels voor kloofhout, Pellets, Gas, Bio-ethanol van Spartherm. Toonaangevende merkproducent voor energiezuinige stooktechniek.


Topkwaliteit met verkoop via de vakhandel. Open- haarden in een groots assortiment uit binnen- en buitenland van klassiek tot modern opgestel verdeeld over vier etages. Uw adres voor kachels, haarden , natuursteen, stijlschouwen, airco, bbq, tuinhaarden, pizza- oven,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts