vrijdag 1 juni 2018

Kampeerdorp de zandstuve

Dé kindvriendelijke camping van Noord-Oost Nederland (in Hardenberg)! Bij ons kun je kamperen of een accommodatie huren. Genieten voor jong en oud! Kampeerdorp De Zandstuve. De familiecamping heeft beschutte velden met weinig schaduwplaatsen, omzoomd door bomen en struiken.


Alle staanplaatsen zijn comfortplaatsen en op alle velden staan speeltoestellen.

Alleenreizende jongeren worden niet toegelaten. De camping biedt begeleide wandel- en fietstochten. Er is zo veel te doen dat de jonge kampeerders zich echt niet zullen vervelen.


Er zijn een binnen- en buitenzwembad en de camping heeft als binnenspeeltuin een enorm speelkasteel. In een prachtige bosrijke en landelijke omgeving kan er genoten worden van de natuur. Onze camping is gevestigd in Rheeze.


Zo zijn er verschillende pretparken, een natuurplas, dierentuinen of kun je de omgeving . Zelt, Caravan oder Reisemobil.

Steeds meer campings en vakantieparken zetten duurzaamheid hoger op de agenda. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) van RVO. Hier staan luxe en comfort namelijk hoog in het vaandel en is daardoor een zeer geschikte locatie voor een Glamping vakantie. Eigenaren Gerdinand en Mariska . Op zoek naar een 5-sterren Topcamping? Afgelopen woensdag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt en op zondag werden de . Er zijn meer dan 1luxe glamping accommodaties te vinden.


De glamping accommodaties hebben allemaal een volledig ingerichte keuken, sanitair, loungeset, TV en goede . Knutselen Sport Speurtochten Spelletjes Zeskamp Vossenjacht Avondspelen Theater Avondshows Musical. De Zandstuve is een prachtige en kindvriendelijke camping en een waar vakantieparadijs in het mooie Overijsselse Vechtdal. Voor kinderen tot jaar is er een zeer uitgebreid en. Maar niets is minder waar… Bij het betreden van deze vijf sterrencamping merken de kinderen al snel dat de camping eigenlijk één groot eiland is.


Stuufeiland wel te verstaan. De inwoners van dit eilan waaronder Cobus de blauwe . We hebben ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Kom en ontdek wat er allemaal . Een heerlijke shopavond vol met verwennerijen, leuke stands, modeshows en liveoptredens van singer songwriter Manon Bosch.

De Ladies Night begint om 20. Get Spotify Open Spotify .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts