vrijdag 29 juni 2018

Oud koper prijs

De prijs van oud koper fluctueert dagelijks. De genoemde prijzen zijn accuraat en up-to-date. Onderstaande prijzen zijn een gemiddelde van de grotere schroot- en metaalhandelaars in Nederland.


De handelaars baseren hun koperprijs weer aan de hand van de . Oud koper wordt vaak gebruikt om oude metalen te omschrijven die uit een koper legering bestaan. Op zoek naar de meest recente oud koperprijs van Nederland?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben voor u de meest actuele koperprijs op een overzichtelijke manier samengesteld. De oud koper prijzen op deze website zijn een gemiddelde dagprijs in Euro (€) per Kilo (kg). Soort Metaal, Prijs per Kilo, Datum prijs update.


Wil je de actuele prijzen van oud koper weten? Lees over oud koperprijs en meer informatie over deze metaalsoort. Vind hier de meest actuele koperprijzen. Prijzen non-ferro metalen Prijs per kg.

Een van onze specialiteiten is al ruim jaar de inkoop, verwerking en verkoop van oud koper. U kunt hierbij denken aan gebruikte koperen buizen, electriciteitsdraa electrolytisch koper, aluminium- koperkoelers, koperen platen, etc. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. All Recup biedt steeds een eerlijke prijs – gebaseerd op de dagprijs – voor al uw oude metalen. Voor oud metaal bieden we steeds de beste prijs per kilo.


Bij All Recup kan u zowel geel als rood koper per kilo verkopen. Oud koper kunt u bij ons inleveren tegen de beste prijzen in regio Rotterdam, Spaanse Polder. Op onze site kunt u eenvoudig de oud koperprijs opvragen.


Op deze pagina worden het metaal koper en de ontwikkeling van de oud koper prijs besproken. Geelhoed betaalt hoge prijzen voor al uw soorten koper afval! Door de jaren heen zijn duurzame relaties opgebouwd met grote koperhandelaren. Metalimex staat bekend om de kwaliteit van het koper. Het ingeleverde koper wordt namelijk met de hand bewerkt tot de zuiverste . Een oud ijzerboer of de eindgebruiker zal deze overbodige stoffen nog handmatig van uw oude koper moeten verwijderen.


Dit kost hem tij waardoor er minder geld overblijft om u van te betalen. Wilt u het meeste halen uit de prijs van uw oude koper , zorg er dan voor dat u het schoon aanlevert. Zo behaalt u de hoogste .

Bij een grote hoeveelheid kunt u contact opnemen voor een speciaal prijs. Aluminium profiel moet dus schoon zijn zonder bouten moeren of verf. Hand gepeld koper is koperdraad zonder enige lak of coating laag. Metaalrecycling van Akelijen is de specialist in oud ijzer ophalen, metaalrecycling, koperprijs , containerservice en nog veel meer.


Vergelijk 3bedrijven in de regio Oost-Vlaanderen Capiau Recycling, Martens Geert, Petereyns,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts