vrijdag 8 juni 2018

Wijnklimaatkast 2 zones

Wanneer je meerdere soorten wijn wil bewaren in de wijnklimaatkast heb je minimaal temperatuurzones nodig. Rode wijn bewaar je namelijk op een andere temperatuur dan witte wijn. Het aantal zones van de wijnkoelkast staat niet gelijk aan het aantal instelbare temperatuurzones.


Een wijnklimaatkast kan zones. Ben je een wijnliefhebber?

Dan is een wijnklimaatkast onmisbaar in je interieur. Met een wijnkoelkast met twee zones kunt u zowel rode als witte wijn constant op serveer- of bewaartemperatuur houden. Wijnkoelkasten zorgen tevens voor een correcte luchtvochtigheid en verwijderen (schimmel veroorzakende) geurtjes dmv een koolstoffilter. Sommige wijnkoelkasten hebben twee regelbare temperatuurzones (boven- en onderin), zodat zowel je witte als rode wijnen altijd de ideale bewaar- en.


Wine Klima D- Wijnkoelkast - flessen. Zeer luxe en stille wijnklimaatkast. Zoeken op: wijnklimaatkast zones - Keukenloods.

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Vind wijnklimaatkast zones op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Mooie wijnklimaatkast voor 2flessen met een compartimenten en temperatuurzones. De ideale wijnklimaatkast voor thuis en horeca!


Het luxe design met naadloze RVS omrande deur past perfect in de meeste moderne keukens. In de klimaatkast heerst een gunstig klimaat om uw favoriete flessen wijn te bewaren. Wilt u een wijnklimaatkast kopen?


CE2Polar professionele wijnkoeling wijnklimaatkast wijnkast wijnbewaarkast wij… € 79 00. Professionele wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten voor gebruik in de horeca. Voorzien van houten uitschuifbare plateaus (met kogellagerreling) voor het optimaal kunnen bewaren én uitserveren van uw wijn!


Ze worden gebruikt om alle soorten wijn direct op de ideale drinktemperatuur uit te serveren. Altijd laagste prijsgarantieOmdat elke euro telt. Wijnklimaatkasten beschikken over meerdere temperatuurzones en zijn daardoor zéér breed inzetbaar.


Met een wijnklimaatkast van Miele blijven uw wijnflessen altijd op de juiste temperatuur, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Vraag hier meer informatie! Hetzelfde als de zwarte deuren, maar dan wit. Zeer fraai en een mooie eyecatcher in elke keuken. Nieuwe onderbouw wijnklimaatkast.


Onderbouw wijnklimaatkast met energielabel B en een nismaat van 60cm. Modern ontworpen wijnklimaatkast met klimaatzones. Houten leggers, blauwe LED .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts