vrijdag 1 juni 2018

Tweakers

Het forum kent in vergelijking met andere fora een redelijk streng moderatiebelei met als doel het niveau te handhaven. Naast de computerfora zijn er ook (verborgen) fora over niet-computergerelateerde onderwerpen. The name is derived from the verb tweaking, which is a word geeks use to refer to optimisation of hardware.


De leeftijd van achttien is een bijzondere. Na jaren van wachten mag je eindelijk autorijden, drank kopen en volgens de wet ben je dan officieel volwassen!

Tweakers has grown substantially since its conception. Klik hier om je aan te melden voor een eigen weblog. Word je lastiggevallen door agressieve recruiters? Dat is vroeger dan gewoonlijk, meldt Tweakers.


Samsung Galaxy Sverschijnt op maart (en zo zou hij eruitzien). Videoreport van Tweakers. Vijf serieuze racegames op een rij. Een blik in de keuken van 3d-voedselprinting.

Met gemiddeld miljoen bezoekers per maand en miljoen pageviews is het de grootste elektronica- en technologie website van Nederland en België. Define tweaker : one who makes minor adjustments to something (such as electronic equipment) to improve its performance or… — tweaker in a sentence. De Achmea Treasure Hack: een strategische online game welke is ontwikkeld door GAMEDIA waarbij analytische skills op de proef worden gesteld. Hack de code op de achterdeur als . In verschillende kleuren verkrijgbaar: Goud.


Meer kleuren beschikbaar. Een echte duizendpoot die ons team komt versterken en kan helpen bij het organiseren van evenementen. Traweeks, retweaks, wreakest. Het resultaat is een razendsnelle computer, aldus Medion, die vanaf 10 . See this add-on on the kodi. Summary: Watch tech videos from Tweakers.


Person who constantly stays up cleaning, washing, organizing, powertooling, sorting or otherwise keeping themself busy doing menial tasks. Someone who constantly makes slight alterations on (usually a very specific) object, i. A compulsive liar, thief, or both. De prijs is inclusief thuiskopieheffing.


Binnen dagen gratis retour! De nieuwste producten, de juiste prijzen!

Tot 20:klantenservice en . We hebben veel geadverteer bedrijven geworven en de profielendatabase wordt steeds voller en interessanter. Ze houden van technologie. Praten er graag over en delen hun kennis en ervaring met elkaar. Dat doen ze niet alleen op hun werk maar ook op internetfora, zoals Tweakers.


Daar bespreken ze de laatste IT-trends. Bekijk informatie over evenementen en tickets. Deze applicatie laat de laatste nieuwsberichten van de website Tweakers. NIEUW: Reviews van Tweakers.


Dat blijkt uit cijfers die het techblog zelf bekend heeft gemaakt. Technologie brengt ons voortdurend mooie, maar ook ingewikkelde producten: simpel van buiten, complex van binnen. De stroom innovaties maakt het moeilijk om het overzicht te bewaren. Welk apparaat voorziet in jouw behoefte?


Zijn die recensies echt? Kloppen de specificaties? Gezocht: bloggers die reviews kunnen schrijven op tweakers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts