vrijdag 1 juni 2018

Stalen douchedeur

De industriële look is al een tijd in. Tegenwoordig zien we de stalen deuren niet alleen terug in de woonkamer, maar ook in de kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer. Gelukkig is er iets dat wel kan: stalen douchedeuren ! Een zwart mat geraamte die de natte zone moet afscheiden van de droge zone.


Blauwstaal trapbekleding.

Stalen wand met taatsdeuren. Grote stalen taatsdeuren Amsterdam. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Een voordeel van staal is dat u . De dunne staalelementen in combinatie met veel glas zorgen voor een gevoel van ruimte en licht.


Mooie stalen deuren met glas op maat geleverd en gemonteerd.

Op zoek naar een robuuste en toch stijlvolle toevoeging aan uw interieur? Dan zijn stalen deuren en ramen van Roukens SteelLife precies wat u zoekt. Resultaat badkamer Elst. Mooi strak: Assenti wastafel van Solid Surface in Beton Look.


En versprongen daaronder een vrijhangende onderkast. Met Hotbath Buddy inbouwkranen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het kleinste kamertje in huis. Tijdloze badkamer voorzien van inloopdouche en WC.


Diverse badkamer accessoires die de badkamer niet alleen meer sfeer geven, maar ook comfort en functionaliteit. Allemaal onder de euro ! Deze pin is ontdekt door Saskia Denys. Met de DEK-design Wall (een wandmodel) en DEK-design Free Standing (die vrij in de badkamer kan worden geplaatst) laat badkamershowroom De Eerste Kamer een verrassend en knap staaltje van design en functionaliteit zien. Luxe, klassiek, landelijke nostalgische industriele douchewand of douchedeur van zwart staal , op maat gemaakt. Een stalen douchewand en designradiator in één.


Uw badkamer wordt zeer stijlvol en onderscheidend!

Deze maatwerk stalen douchewand of douchedeur wordt gezandstraal dubbel gepoedercoat en is v. Afwerking met poederlak. Detail elastische stoppasta. Zwarte stalen deuren, ik ben helemaal fan! Ze zijn robuust, stoer en geven een mooie industriële sfeer.


Bijkomend voordeel is dat je door het vele glas in de deuren een ruimtelijk effect creëert met veel lichtinval. Inspirerend Douche Deuren - Molenaar Badkamer In Dag Renovatie Renoveren Lekkage Houten Vloer Badkamer. Nl Ideeen Inloopdouche Mooie Scheffer Badkamers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts