donderdag 7 juni 2018

Informazout tankkeuring

Zoek naar een specifieke term of navigeer a. HomeNuttige infoWetgeving. Voor de herkeuring van uw tank . Erkend technicus alle mazouttanks: Verkoop, verhuur, keuring, overvulbeveiliging, dichtheidscontroles,. Heb je gemerkt dat jouw tankkeuring niet tijdig werd uitgevoerd en jouw mazouttank niet voorzien is van een groene merkplaat?


Of weigerde je brandstofleverancier het vullen van jouw tank omdat deze merkplaat ontbrak?

Vertrouw dan op All-in Tank Service. Met ons kies je voor een veilige, voordelige en comfortabele . Deze wetgeving verschilt ook volgens: Gewest: Is het een ondergrondse of . Wie mag de keuring uitvoeren? Enkel door de overheid erkende technici mogen de verplichte keuringen van de stookolietanks uitvoeren.


Wenst u gratis offertes te bekomen voor de keuring van uw stookolietank ? Bij een tankkeuring wordt gecontroleerd of de tank niet lekt en voorzien is van de nodige uitrusting. Wat is een tankkeuring ? Tankkeuring voor bovengrondse en ondergrondse mazouttanks.

Wanneer moet een controle uitgevoerd worden? Bovengrondse tank maal laten keuren. Eén van onze diensten is de keuring van tanks. Deze tankkeuringen voeren we uit voor zowel particulieren als bedrijven. Om gebruik te mogen maken van uw mazouttank, is het verplicht deze te laten keuren en dit zowel voor ondergrondse als bovengrondse tanks.


Niet-goedgekeurde tanks mag een brandstofleverancier. Wilt u uw mazouttank laten keuren? Doe beroep op de ervaring van onze techniekers. Bel of mail ons vandaag nog voor een gratis offerte! GG Contacteer Tankmasters voor betrouwbare tankkeuring.


Tankmasters: uw betrouwbare partner voor tankkeuring in regio Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel en de rest van Limburg. U kunt op de websites van het Vlaamse Gewest en Informazout meer lezen over de huidige wetgeving. Wij plaatsen zowel polyethyleen tanken als metalen tanken en dit alles volgens vlarem. Elk tank voor gebruik van stookolie moet . Keuring stookolietank keuring stooolietank.


Omdat u graag een goede vakman over de vloer krijgt. Mazout is de enige moderne brandstof die u in grote hoeveelheden en zonder gevaar kan opslaan. Precies omdat u uw stookoliereservoir kan bijvullen wanneer de . Deze controle moet uitgevoerd worden door een erkende technicus.

Wij werken altijd met dezelfde erkende technicus. Neem vrijblijvend contact op, wij doen de rest. Opmerking: indien de ondergrondse tank in een beschermingszone ligt dan moet er een jaarlijks onderzoek gebeuren. Een beschermingszone is een gebied waar speciale voorschriften gelden om het grondwater te beschermen. Bezoek ook de website van informazout voor meer tips en informatie.


De kosten voor het keuren. Roetventje Uw partner voor tankcontrole en tankkeuring , schoorsteenvegen en onderhoud van centrale verwarming. Vragen over de verwarmingstoelage en het Sociaal Verwarmingsfonds? Gert Lemmens, keurder van stookolietanken in Westerlo en omgeving.


Kwaliteitsmazout aan bodemprijs in héél België!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts