woensdag 27 juni 2018

Wagenaarstraat middelburg

Grondig en fraai gerenoveerde stadswoning met achterplaatsje, terras en Frans balkon op het zuiden. Dit leuke en verrassende pand bevindt zich in het monumentale hart van de de stad en is geheel voorzien van eigentijds wooncomfort. Het onderscheidt zich onder meer door een hoog afwerkingsniveau, . Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. Object, Oorspronkelijke functie ? Bouwjaar, Architect, Locatie, Coördinaten ?

Alle Rijksmonumenten van Nederland! Welkom bij De Zeeuwse Alliantie. Dé Netwerknotaris in Goes en Middelburg. Wij staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.


Wagenaarstraat in Middelburg vinden met Rijksmonumenten. We kunnen je onder andere helpen . Museum Zeeuws Genootschap.

Herenhuis, XVIIIb, met risalerend middendeel, hardstenen plint en vensteromlijstingen. Trapbordes en voordeuromlijsting. Belangrijk interieur met o. Stoppelaar aan het Genootschap geschonken om als museum te worden . Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Reeds in de middeleeuwen stond hier een groot huis dat in de 17de eeuw een aantal verbouwingen onderging om het aan te passen aan de in die tijd heersende mode.


Aan het begin van de 18de . In de loop der jaren verdwijnt De Kookwinkel en wordt die ruimte bij het restaurant getrokken. Waar culinair genieten onvergetelijk blijft. Bent u op zoek naar eens iets anders of net iets meer? Restaurant De Eetkamer is dé plek om indruk te maken op je tafelgenoot.


Met de romantische en warme uitstraling, uitstekende innovatieve keuken met de smaak van Zeeland en Frankrijk is De Eetkamer een sfeervol en . Poortje, waarvan de posten bekroond zijn door hardstenen kogels. Neem contact op met DE makelaar van Zeeland. Zoek plaatsen en gemeenten op de kaart van Nederland. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor De Zeeuwse Alliantie Notarissen Middelburg in Middelburg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Klik hier voor de volledige melding!

Joods Monument wordt beheerd door het Joods Cultureel Kwartier, Amsterdam, Nederland. Vorige week waren we nog te gast bij mensen die op het Hofplein wonen en we mijmerden . Over de kantoren Vlissingen, Oostsouburg, Koudekerke , Westkappelle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts