vrijdag 22 juni 2018

Technea douchepijp wtw v6

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Met de douchepijp - wtw benut je restwarmte uit warm douchewater. Naast flinke energiebesparingen, verlaagt het de EPC.


Je moet dus een een mengkraan hebben die de warme kant regelt op de thermostaat.

Door de wtw wordt het koude water warmer en hoeft je ketel minder warm water te leveren. Ik moet de douche nog aanpakken, omdat die op de begane grond zit, wacht ik nog even op de douche goot wtw van technea. Materiaal: Koper Gewicht: kilo. Omdat de badkamer boven de keuken zit en alles vrij krap bemeten denk ik dat ik het best af ben met een douchegoot - wtw.


Bij de aankoop van ons nieuwbouwbuis, jaar geleden, was o. Als ik de informatie goed lees, zijn ze bij dat bedrijf inmiddels aan versie toe, dus blijkbaar volstonden de oude . Een zonneboiler maakt, in combinatie met zonnecollectoren op het dak, gebruik van de zon om koud water op te warmen.

De warmteterugwinning uit douchewater is eenvoudig toepasbaar in vrijwel iedere woning of bedrijfspand. Algemene Brochure douchepijp. QBlue showersave QB1-douchepijp WTW 120CM. Technea douchepijp WTW VLengte.


Showersave QB1-douchepijp WTW 120CM Douchewater - wtw Met een warmteterugwininstallatie als. Rendementen Douchepijp - wtw. Het rendement van een douchepijp - wtw verschilt bij de hoeveelheid water die er doorheen stroomt. Hieronder een overzicht van de rendementen en het drukverlies bij en 1liter per minuut: V: liter: 6 (drukverlies: bar) 1liter: 5 (drukverlies: bar). Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje . Maak de zoekterm algemener.


De Vdouchepijp-wtw is de opvolger van de RV21-V3.

Met deze verticale warmtewisselaar behaal je hoge energiebesparingen én wordt de EPC verlaagd bij. Met een douche - wtw zoals de douchepijp - wtw en douchegoot - wtw kun je het gasverbruik sterk verlagen. Recoh-vert douchepijp WTW. Artikelcode fabrikant: DW-QB-V6.


Zolang de voorraad strekt. De eerste gevulde operationele BIM-bibliotheek ter wereld. Alle bouwdelen in de bibliotheek zijn voorzien van CAD-, kosten-, bestek-, bouwfysische en technische informatie en tevens is er een directe koppeling met de regelgeving van het Bouwbesluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts