dinsdag 26 juni 2018

Nvkl opleidingen

Meer informatie over opleidingen en carrière vindt u op deze website. Het opleidingscentrum voor koude- en klimaattechniek GOº en het Expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech gaan vanaf dit . Wij staan voor u klaar met advies en informatie over wetgeving, bedrijfsvoering, opleiding , personeelszaken, marktinformatie etc. Ga jij aan de slag als monteur of servicemonteur in de koude- en klimaattechniek ? Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd.

Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Het maken van een BedrijfsOpleidingsPlan (BOP) is essentieel om ervoor te zorgen dat het opleidingsniveau van uw medewerkers toereikend is en blijft. In een BOP worden de strategische doelstellingen van uw organisatie vertaald naar functiegerichte en ontwikkelingsgerichte opleidingen en . De opleidingen en trainingen worden verzorgd in het Expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech. Dit betekent dat deelnemers worden getraind in de dagelijkse werkomgeving, waar het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.


Nederland kent geen afzonderlijke bacheloropleiding in de koudetechniek. Al geruime tijd zijn wij bezig met het opzetten en ontwikkelen van een hele nieuwe serie boeken en e- learning voor opleidingen in de koudetechniek en het aanpassen van .

Minister Plasterk bezoekt vandaag, maandag december, het opleidingscentrum GO° en de NVKL. Kennis met betrekking tot de toepassing van natuurlijke koudemiddelen is van groot belang voor de koeltechnische sector in Nederland. Zij merkten dat de grote afstand die leerlingen . Veel vluchtelingen hebben in hun land een technische opleiding gehad.


Wij komen al jarenlang goede koelmonteurs te kort. Iemand die een goede technische basis heeft, kunnen wij met een gedegen training opleiden tot goede koelmonteur. Deze criteria hebben onder andere betrekking op vakkennis, opleiding , voldoen aan wetgeving, veilig werken en de omgang met u als klant. Een ander belangrijk thema is de koudemiddeltransitie, de terugfasering van synthetische koudemiddelen. Dit onderwerp is belangrijk omdat de beschikbaarheid van koudemiddelen met een.


Voor een optimaal werkende koel- of klimaat installatie heeft u een specialist nodig. Zij hebben de vereiste vakkennis en opleiding. Een erkende installateur . CAO Technische Groothandel. Juridische ondersteuning (eerstelijns).


Voor zowel leveranciers als installateurs. Voor zowel leveranciers als.

Word vandaag gratis lid van LinkedIn. NVKL -erkende installateur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts