donderdag 10 augustus 2017

Decoratie takken in vaas

Witte decoratietakken verkrijgbaar bij webschop decoratietakken. Find this Pin and more on decoratie takken by decoratietakken. Een vaas heeft een barst, maar door de takken niet zichtbaar. De lente breng je in een handomdraai in huis met decoratie takken. Ook als het nog lang geen Pasen is.


Neem een mooie vaas , een stel decoratietakken (echt of nep, dat maakt niet uit).

En zet deze op een prominente plek in je huis. Leuke betonnen zuil met betonnen vaas en decoratie takken met zijden bloemen, ideaal met verzorging. Te verkrijgen op webshop Decoratietakken. Een prachtige bloemdecoratie als decoratieve parallelschikking. Deze bloemschikles is handig om stap voor stap te bloemschikken.


De gegeven maten zijn in centimeters. L=Lengte, B=Breedte, D= Diameter en H=Hoogte. De maten zijn altijd de grootste buitenmaten. Prijzen zijn netto en excl.

Geen producten beschikbaar. Aanmelden voor de nieuwsbrief ALGEMENE VOORWAARDEN. Bloemstuk maken met Ornithogalum tussen takken van krulwilg in een extra hoge glazen vaas. Knoops Decoratietakken is gespecialiseerd in het telen en decoreren van siertakken en stammen.


Deze stammen en takken zijn zeer geschikt als decoratie voor elk interieur, en makkelijk in onderhoud. Zo ook complete decoratie setje, exl. Om zelf in een glazen vaas te . Vaas met decoratie takken , Merk: SILK KA, hoogte totaal: ca. WIST U DAT wij een lijst van partners hebben voor het laten BEZORGEN van uw kavels? Vergelijk en ontvang de beste bezorgtarieven!


Meer informatie - Klik hier. Trendy vaas decoreren met takken en bloemen. Volg Warentuin op social media. Mooie vaas gevuld met houten spiraaltakken. Heel mooi als accent element in de woning.


Op te halen in Koningshooikt Kan opgestuurd worden mits. De decoratieve takken komen het mooist uit in een grote doorzichtige vaas. Qua maten en vormen kun je in principe eindeloos variëren.


Een simpel takje in een klein vaasje is perfect voor het opvullen van een leeg hoekje op een koffietafel of je bureau.

Als je echt een lege muur hebt die je nog moet . Takken voor het maken van bloemstukken. Decoreer uw vaas of pot met houten takken of andere kunst decoratietakken. Op onze webshop vindt u een groot assortiment interieurtakken, kunsttakken, decoratietakken , houten takken, koraaltakken, viburnum, sne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts