maandag 7 augustus 2017

Variotherm vloerverwarming prijs

Variotherm heeft een uitgebreid aanbod aan verwarmingssystemen op lage temperatuur. Denk aan vloerverwarming , muurverwarming en klimaatplafonds. Vloerverwarming droogbouw. Bestel de Technea variokomp kompaktplaat HOH 10cm.


Deskundig advies en snelle levering.

Gewoon perfect geregeld. De Kompaktplaat vormt samen met de Variomodule-buis en Kompakt opvulmiddel het Variokomp vloerverwarmingssysteem. De plaatsing van de speciaal . Draadstaal, noppenplaat. Houten ondervloer, geen ruimte voor zandcementdekvloer of vloerverwarming bij renovatie?


In samenwerking met Technea heeft Forbo Eurocol een algemeen advies opgesteld voor het plaatsen van tegelwerk en vloerbedekking bij de variotherm vloerverwarming. Dan is de Variokomp lage opbouw vloerverwarming van het merk Variotherm iets voor je. Neem voor een exacte prijs contact op met Variotherm.

Het prijsverschil tussen een droogbouw vloerverwarming en traditionele vloerverwarming is eenvoudig verklaarbaar. Variotherm levert een breed assortiment lage temperatuur verwarmingssystemen. Ga naar onze brochures voor een overzicht van de producten: - Variokomp (droogbouw oplossing) - Variofix en Varionop (met zandcement dekvloer) VarioKomp, vloerverwarming met . Wij kozen voor bamboe van Moso.


Oppervlaktetemperatuur van de vloer mocht niet boven de graden komen. Temperatuur in de ruimte maximaal graden en een rv tussen . Biedt de laagste prijs garantie! Elders goedkoper gevonden?


Variotherm vloerverwarming De vloerverwarming van Variotherm kenmerkt zich door een mooie gelijkmatige verdeling van het buizensysteem. Hierdoor wordt de vloer overal gelijk matig verwarmd. De pomp is nodig omdat de standaard CV niet krachtig genoeg is voor de toename van de hoeveelheid ( Variotherm ) buis.


Tot 24m² is het micropompverdeelstation overigens toereikend. Voor een groter oppervlak is deze zwaardere pomp nodig. Reken voor elke 6m² extra vloeroppervlak groep meer. Dat vloerverwarming een aangename manier van verwarmen is, is bekend.


VarioKomp vloerverwarming van Variotherm maakt gebruik van zogenaamde Variomodule-buizen. Deze buizen met vijf lagen hebben een buitendiameter van 1en een buiswanddikte van mm.

Hiermee zijn minimale weerstandsverliezen gerealiseerd. In combinatie met de flexibele Fermacell gipsvezel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts