dinsdag 29 augustus 2017

Boley afstandsbediening

Weten hoe een haard van Boley Openhaarden werkt? Bekijk hier de handleidingen en documentatie van onze open en gesloten gashaarden en sfeerhaarden! Opstarten van branderbed. Voor het opstarten dient zowel de beluchtingsklep als de afvoerklep volledig geopend te zijn.


Ga niet verder dan meter van de haard staan.

U neemt de aluminium afstandsbediening in uw hand met de donkergrijze zijde naar boven. U ziet nu drie knopjes (fig 1). De open gas haarden van Boley zijn te bedienen middels een fraaie afstandsbediening. Een mooi design element dat is vervaardigd uit één blok aluminium. De afstandsbediening is voorzien van een kinderbeveiliging en biedt de mogelijkheid om het vuur harder of zachter te laten branden.


Reset a Boley remote controlled fireplace: Info. Inclusief afstandsbediening.

Zorgt voor veel sfeer en in prima staat. De huidige afstandsbediening van onze open haard is beschadigd ! Twee van de drie pootjes zijn afgebroken ! Wij zouden graag een nieuwe afstandsbediening willen ontvangen! Reageer op deze vraag Misbruik melden. Wij hebben een huis gekocht waar een boley haard inzitten zwart . Handleidingen van Boley kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden. Selecteer uw product en ontvang de handleiding.


Resetten van afstandsbediening (nieuwe afstandsbediening ) of in geval haard geen communicatie heeft. Vérifiez en premier si vous êtes dans le “menu de base”, sinon appuyez sur la touche “menu ” . De openhaard Boley 8Schuifwand is gebaseerd op het binnenwerk van het model 870. Achter het schuifpaneel bevindt zich de tv, een subtiele en fraaie manier om het esthetische. In ruim van de gevallen waarbij een haard niet ontsteekt, is de oorzaak zwakke of lege batterijen in de ontvanger van de afstandsbediening.


Wat ook voorkomt is dat men in een poging om de haard weer . Al bijna jaar is Boley specialist op het gebied van exclusieve openhaarden.

Het bedrijf heeft de hele ontwikkeling van de haard van nu vanaf het begin meegemaakt. Het bedrijf realiseert vuurmeubels in unieke vormen en verschillende materialen zodat de wens van de opdrachtgever waargemaakt kan worden. Middels hoge openslaande deuren toegang tot de L-vormige living circa mmet sfeervolle Boley gashaard (lijnvuur) met afstandsbediening , geïntegreerde kastenwand en massief houten . Gashaard boley , met gegalvanniseerd metalen omkadering. Afmetingen vh haardvuur is 100Xen de gegalvaniseerde omkadering is 167x180x60.


Zo kunt u vanaf u bank of stoel altijd de glazen liftdeur open en dicht doen zonder dat u bij de haard zelf bent. Dankzij het schuine interieur heeft u altijd perfect zicht op het vuurbeeld. Hier een super mooie openhaard! Deze haard zag ik laatst bij iemand thuis en ik was er erg van onder de indruk, en wilde ik graag met de voor de makers lezers delen. Het is een gashaard van het merk boley.


Met een afstandsbediening kun je de haard aan en uit zetten en harder en zachter. Faber heeft voor alle gashaarden de Intelligent Technical Control App (ITC app) ontwikkeld. Via een wifi verbinding wordt contact gelegd met de brander.


Het simpel aan- en uitzetten is zelfs vanuit de keuken of slaapkamer te . Steeds luisterend naar de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts