dinsdag 15 augustus 2017

Nefit smartline hr storing 2f

Oorzaak en oplossing van storingscode 2F van ketel Smartline HR (merk Nefit ). Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem? Maar waar zit die bij dit type ketel? Hebben hele ketel afgezocht, maar we zien nergens . Hallo allemaal, Wij hebben een ketel zoals hierboven vermeld.

Al langere tijd hebben we na meerdere keren normaal gebruik ineens koud water bij de tappunten (de 3e persoon onder de douche, bijvoorbeeld). In de gevallen dat we het konden controleren stond er een foutcode 2F -xxx(?). Het probleem is verholpen. Fijn dat er geen storing is of dat het is opgelost!


Wilt u eventuele volgende storingen voorkomen of bent u benieuwd naar de conditie van uw cv-ketel, raden wij u aan een . SmartLine Basic HR (C)-toestellen en de daarbij geldende voorschriften. Nefit Smartline HR (c) : Wij krijgen constant een fmelding.

Laat de ketel een keer goed . Als iemand gedoucht heeft, en een ander wil douchen binnen een half uur dan krijgen wij de storing f2. Of stel een vraag aan een. Regelmatig verschijnt de code 2F.


Watzou het probleem kunnen zijn! Wat betreft uw storing de Bi-sensor zal vervangen dienen te worden, dit is een onderdeel dat eigenlijk uit twee onderdelen bestaat, namelijk de aanvoer en veiligheidssensor. Zodra er een verschil gemeten word van . BUINEN - CV-ketelproducent Nefit in Buinen heeft problemen met het type ketel Smartline en.


CV installatie in storing staat en dat op het display van de ketel foutmelding Czichtbaar is. De storingscode Nefit Proline NxT cv ketel staan hieronder in het tabel. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij om een erkende Nefitt installateur het probleem te laten verhelpen indien u er zelf niet uitkomt. Tevens beschikken wij over de service tool van Nefit en Remeha. Merken en typen ketels waaraan wij o. Lees deze instructie aandachtig door voordat u de cv-boiler monteert en aansluit.


De cv-boilers zijn geschikt om in combinatie met de Nefit EcomLine HR Single ketel, een.

Op de display van de UBA wordt code 2F weergegeven. Vaillant ecoTEC plus VHR NL. Storingen herkennen en verhelpen. Uit bedrijf nemen voor een langere periode. Ketel type Smartline HR.


De displaycode verschijnt automatisch of kan door indrukken van de servicetoets met sleutel opgeroepen worden. Er verschijnen twee displaycodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts