vrijdag 25 augustus 2017

Camera inspectie schoorsteen limburg

Boy Hoen schoorsteenveegbedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven, door een goede service, een goede kwaliteit en u van vakkundige informatie te voorzien. Nu ook Camera inspectie ! Dus dat garandeert onze vakbekwaamheid. Werkzaamheden en Technieken.


Oorzaken kan zijn niet te hebben geveegd of laten vegen, verkeerd aangesloten of het stoken met een verkeerde brandstof.

Buiten een straal van km komt er € erbij. Schoorsteenvegen voor € 4inclusief btw binnen straal van km vanaf Swalmen. Doen de buren mee dan krijgt u beide € 5- korting op € 450.


Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Limburg ? Heeft u te maken met rookontwikkeling in de woonkamer of hangt er een teerlucht bij u binnen, dan voeren wij eerst een camera - inspectie uit. Ik richt me op het vegen en het nest vrij maken van schoorstenen en rookkanalen en daarnaast behoord ook het inspecteren van uw rookkanaal met een camera tot mijn service. VEILIGHEID IS MIJN MOTTO ! Als er aanwijzingen zijn voor een lek rookkanaal of als er roetdoorslag aanwezig is kan ik een camera inspectie voor u uitvoeren.

Ook na een schoorsteenbrand kan een camera inspectie zinvol zijn. Een stookverbod dat opgelegd kan worden door de brandweer kan worden opgeheven na een camera . De ASPB hanteert daarvoor een modelrapport (zie onder Visuele inspectie ). Alle werkzaamheden die tijdens een visuele inspectie worden uitgevoerd worden gecompleteerd door de inspectie met een schoorsteencamera. Daarmee kan tenslotte de . Met behulp van de iconen hieronder kunt u alle specialisaties bekijken. Bij Zoek schoorsteenveger kunt u de . Vergelijk bedrijven in de regio Limburg Algemene Dak- en Torenwerken Moens Francis, Liekens,. Iedere schoorsteenveger bij Denito is bekwaam en toegewijd.


Het vakmanschap komt door opleiding en ervaring. Met moderne technieken maken de schoorsteenvegers het rookkanaal grondig schoon. De werkzaamheden worden snel uitgevoerd en we beperken de overlast tot een absoluut . Het is hoogst belangrijk van uw schouw te laten reinigen van centrale verwarming op mazout en oudere open toestellen kachels op gas en vaste brandstof, hout, kolen, inbouw haarden en open haarden. Vermijd het gevaar voor CO vergiftiging , vogelnesten, teer vorming met gevolg van schouwbrand.


Alles op het gebied van stoken, verkoop en reparatie Open haarden, schoorsteenrenovaties , schoorsteen vegen, camera inspecties een greep uit onze. ASPB De gelderse schoorsteenveeg centrale biedt naast het vegen van schoorstenen een compleet pakket.

Camera Inspectie , 16incl schoorsteenvegen. Nok reparatie (jaar garantie), 7per. Hieronder vindt u een overzicht van de schoorsteenkappen die wij o. Later verhuisde de zaak naar de Brouwersvaart 1en de naam van de zaak veranderde in “De Limburgse kolenhandel Pum Feije”. Schoorsteenvoegen Luchtkanaal behandeling asbest schoorsteen vegen erkende schoorsteenvegers schoorsteenveger limburg.


Onjuiste constructie van de schoorsteen , onjuiste diameter van het rookkanaal ten opzichte van het type openhaard of kachel, verkeerde brandstof en foute stooktechnieken zijn enkele oorzaken van schoorsteenbrand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts