woensdag 9 augustus 2017

Nordic fire cottage

Bekijk direct alle voordelen van dit product! CV houtkachel met houtvak en veel vermogen. De levering vindt plaats via de Heide Smid. De Heide Smid is daarbij vakkundig en wordt opgeleid om voldoende service en garantie te kunnen verlenen. Kom langs in de showroom voor persoonlijk advies.


Deze kachel is beschikbaar als staande kachel maar is ook leverbaar met houtvak onder de kachel.

Hierdoor zal de kachel centimeter hoger komen te staan. Het hoge vermogen van maar liefst 15 . Door het gezellige uiterlijk en de ideale afmeting is deze houtkachel in alle situaties perfect bij te plaatsen. Degelijke houtkachels en CV verwarmende haarden met oog voor design!


De nieuwste nordicfire modellen beschikken over een innovatief touchscreen deze afstandbediening van de nieuwste generatie. Bent u op zoek naar een goede houtkachel? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over veel ervaring en kennis .

Het gezellige uiterlijk laat deze kachel in alle situaties perfect tot zijn recht komen. De nieuwe warmtewisselaar is extra groot waardoor de CV-kachel de warmte grotendeels aan het CV-systeem afgeeft. Cv-inbouwhaarden en kachels incl. Pompsets, koppelingen en andere appendages. Zie onze webshop wij leveren cv- houtkachel in complete installatie pakketten incl.


Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. Toevoegen aan winkelmandje. Cottage houtkachel staal. Schrijf de eerste review van dit product.


De Coottage is een uit gietijzer uitgevoerde CV haard met de nieuwste technieken waardoor een hoog rendement ontstaat. De kachel geeft veel warmte aan de woonkaer en aan het CV systeem af. Haarden Brochures aanvragen? Een geweldig project met een schitterend eindresultaat.


Uitgebreide Informatie over de plaatsing van een houtkachel in combinatie met een gemetseld kanaal. Specifieke eigenschappen:Het binnenwerk zodanig vormgegeven dat de haard altijd optimaal brandt en niet te sterk afkoelt indien men slechts met een klein vuurtje stookt. Daarnaast wordt de verbranding in het binnnenwerk zodanig omgeleid dat aanslag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts