donderdag 17 augustus 2017

Gasslang fornuis

Een gasslang kan uitdrogen en scheurtjes vertonen. Controleer daarom regelmatig de gasslang van uw fornuis. In dit stappenplan ziet u hoe u deze vervangt.


Gasslangen voor kookplaten en fornuizen Atag -Bauknecht - Bosch - Candy - Etna - Miele - Siemens -Pelgri. Je sluit hem aan op je gastoevoer, zodat je jouw fornuis of kookplaat voorziet van gas. Op deze pagina vind je alle gasslangen uit het assortiment.

Er zijn ook aansluitsets, zo schaf je in één keer alle benodigdheden aan. Het is belangrijk om de gasslang goed aan te sluiten om te voorkomen dat er gas kan lekken. Check dus dubbel of hij goed is aangesloten. Een tweede gevaar is oververhitting. Oververhitting kan uiteindelijk leiden tot ontploffing van het gasfornuis.


Zorg ervoor dat de slang op de juiste manier bevestigd wordt, zodat deze . Wilt u (zelf) uw inbouw gasfornuis aansluiten? Bekijk snel hoe u veilig de flexibele gasslang op de gaskookplaat aansluit! Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis !

Doordat de gasslang meestal is weggewerkt achter een fornuis , waar de temperatuur van o ruimschoots wordt overschreden, treden er verouderingsverschijnselen op. Meer resultaten van forum. Het is niet toegestaan om zelf aanpassingen te maken aan de gasaansluiting. Indien uw fornuis meer dan meter van uw aansluiting staat, neem dan contact met ons op.


Bij gasfornuizen bestaat de aansluiting uit een rubberen slang. Deze slang moet regelmatig . Na maximaal vijftien jaar moet u de gasslang vervangen. Je denkt er eigenlijk nooit over na, maar het kan zomaar zo.


Dan is uw gasfornuis aangesloten op de gasinstallatie middels een rubberen slang. Daar bent u als huurder zelf verantwoordelijk voor. Wist u dat deze slang na jaar vervangen moet worden? U kunt op de gasslang aflezen hoe oud deze is. Aansluiten en controle gasslang gasfornuis.


Nieuw inbouw gasfornuis geplaatst. Dat verwacht je dus niet van Bol. Vandaag mijn vrijstaand fornuis thuis gekregen, maar nu zit hier geen gasslang bij. Set Drukregelaar Cg 29M Bar Slang.


Ik heb dit fornuis : Fornuis.

Alleen in de bouwmarkt te koop. Gasslangen worden toegepast tussen gasleidingen en gasapparaten zoals gasfornuizen. Het jaartal dat op de gasslang vermeld staat heeft . Zoeken op: gasslang fornuis - Keukenloods.


De gasslangen mogen niet toegepast worden achter hittebronnen. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts