dinsdag 22 augustus 2017

Skvr inschrijven

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevul krijg je een ontvangstbevestiging en later een uitnodiging om deel te nemen. In deze uitnodiging staat alle informatie die je nodig hebt ter voorbereiding van je optreden. Hulp nodig bij uw inschrijving ? Registeren als nieuwe gebruiker.


Heeft u nog geen account? Ja, houd mij als eerste op hoogte van relevant nieuws en aanbiedingen van SKVR.

Vragen over inschrijven. Heb je vragen over een cursus of heb je hulp nodig bij het inschrijven ? Inschrijven aan de balie bij de klantenservice op onze locatie SKVR Rotterdam Centrum is tijdens kantooruren ook mogelijk. Er kan niet telefonisch worden . Herinschrijven SKVR Muziek. Je kunt opnieuw inschrijven voor de cursus via de cursusvinder. Met die gegevens kunnen we je . Spring naar Inschrijven - Natuurlijk kun je je ook nog aan de balie inschrijven als dat je voorkeur heeft.


De centrale klantenservice is gevestigd op locatie SKVR Rotterdam Centrum aan de Aert van Nesstraat 45.

De klantenservice is geopend op werkdagen van 8. Tijdens vakantieperiodes tot 16. MURC09 SKVR Ringdijk, Vol, Petra Frijling. Wanneer de bewijsstukken niet gelijk met de inschrijving worden ontvangen komt de kortingsaanvraag te vervallen en verstuurt SKVR een factuur voor het . Muziekles bij de leukste muziekschool in Rotterdam. Met locaties in Rotterdam en Capelle aan de IJssel is er altijd wel een muziekles bij jou in de buurt. Of je nu beginners bent of al gevorder kort of lang les wilt hebben, je vindt jouw ideale muziek cursus bij SKVR.


Login gegevens toesturen. Voer hieronder uw e-mail adres in. We sturen u dan binnen enkele minuten een link waarmee u, uw wachtwoord opnieuw kan instellen. Muziekprogramma Gitaar (Spaans of Western) De jaarcursussen van SKVR Muziek volgen een Muziekprogramma met vier fases (niveaus): basis, vervolg, verdieping en gevorderd. In overleg met de docent wordt na je inschrijving bepaald welke fase je instroomt.


Meer weten over het Muziekprogramma, de verschillende . Nieuwe zangleerlingen worden eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Muziekprogramma Zang (Klassiek of Lichte muziek) De jaarcursussen van SKVR Muziek volgen een Muziekprogramma met vier fases (niveaus): basis, vervolg, verdieping en gevorderd. Digitaal inschrijven voor de cursus bij de SKVR. Nieuw is dat ouders hun kind nu digitaal kunnen inschrijven voor de cursus, en is persoonlijk inschrijven aan de balie in het centrum niet meer nodig.


Dit scheelt ouders een rit naar het centrum. Nadat de aanvraag die door u is ingediend en is goedgekeurd .

VERWACHT: SKVR ROTTERDAM. Donderdag september: start blok I Meesterwerken II (lessen). SKVR verbindt zoveel mogelijk ( jonge) Rotterdammers met kunst en cultuur.


Informatieavond van de SKVR Capelle muziekschool met een keur aan ( openbare) lessen, proeflessen, optredens. Je kunt je daar nu al voor inschrijven : als je je inschrijft tijdens de open dag van juni a. We hebben twee lessen gehad waarbij we hebben geleerd om deel uit te maken van een orkest. We hebben een les gehad van drie studenten van het conservatorium en een les met een dirigent.


Kom dan naar de SKVR Open Dag! Kies de workshops die je wilt volgen en loop binnen tussen 13. Vooraf opgeven of inschrijven is niet nodig. De meeste workshops vinden plaats op locatie SKVR Rotterdam Centrum, Hennekijnstraat 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts