woensdag 23 augustus 2017

Nest essent bestaande klanten

Regelmatig hebben we leuke winacties voor onze klanten. Daarnaast kunt altijd de gratis deursticker bestellen. En kijk ook eens in onze webshop. Daar vindt u bijvoorbeeld de Nest Learning Thermostat, radiatorfolie of een Waka Waka Lamp.


Allemaal producten om uw wooncomfort te verbeteren en uw energierekening te . Een thermostaat die leert van uw leefritme, de temperatuur onthoudt waar u zich prettig bij voelt en die u inzicht geeft in uw energieverbruik.

Het is heel simpel: u wordt klant of verlengt uw contract en een . Onder de tabel kunt u meer. Bijvoorbeeld een gratis cadeaubon van Bol. Kiest u liever voor een 3-jarig energiecontract, dan betaalt u slechts € 4-. Normaal betaal je €21-.


Grijp dus nu je kans en stap. Word klant van Qurrent en ontvang tot wel maanden gratis stroom. Qurrent is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot .

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Essent Actie: Gratis Nest Thermostaat t. Je kunt Nest vanaf nu bij ons bestellen. Deze actie is in ieder geval . Maar wel een nest thermostaat ter waarde van meer als 3euro. Jammer dat nieuwe klanten van alles krijgen kwa actie maar bestaande klanten weinig tot niets of . De slimme thermostaat Nest is los verkrijgbaar bij onder andere Coolblue, Dixons en MediaMarkt. De richtprijs van de Nest -3e generatie is € 249.


Enkele energieleveranciers bieden klanten een slimme thermostaat, gratis of met korting bij een energiecontract. Een fantastisch welkomstgeschenk t. Verder naar beneden scrollend staat op deze pagina: Hoe werkt dit aanbod precies? De aanbieding geldt dus voor bestaande.


Ook is het mogelijk de Nest van een . Geniet nog meer van je thuis met flix van essent. Word nu klant en ontdek wat flix voor jouw (t)huis kan doen voor maar € extra. Kies hieronder een van onze pakketten: flixmoo flixheat of flixsafe.


Was het toeval dat Eneco op september, precies een dag voor de perspresentatie van slimme thermostaat Nest in Nederlan een eigen sessie rond het smart home.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts