vrijdag 11 augustus 2017

Storing nefit smartline

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. SmartLine Basic HR(C)- toestellen en de . De volgende punten moeten gecontroleerd worden door een vakman: De rookgasafvoer en de luchttoevoer kanalen moeten gecontroleerd worden op eventuele verstoppingen. Oorzaak en oplossing van storingscode 9H van ketel Smartline HR (merk Nefit ). Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem?

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik heb een hrcketel smartline. Soms heb ik dagen geen storing en soms vier keer op een dag.


Na resetten gaat hij gelijk weer . Onze nefit ketel geeft zeer regelmatig een 2L 2storing. De monteur is al een aantal keer langs geweest en een aantal dingen vervangen (druksensor en expansievat). De storing blijft terugkomen. Ik ben er inmiddels wel achter dat de storing alleen optreedt als boven de verwarmingen allemaal dicht .

Dat de storing niet gelijk bij de eerste inspectie te vinden is kan best zijn want als er een monteur bij de ketel staat zal de storing niet optreden. Toch zal er iets niet helemaal in orde . BUINEN - CV-ketelproducent Nefit in Buinen heeft problemen met het type ketel Smartline en. CV installatie in storing staat en dat op het display van de ketel foutmelding Czichtbaar is. Gedetailleerde omschrijving: Reeds afspraak met vakman gemaakt!


Onze NEFIT smartline HRCstopt telkens met storing 1C. Als we de ketel uitzetten en af laten koelen, werkt hij daarna weer 5-minuten. Tapwater verwarmen gaat wel goed. Het is jaar geleden sinds de ketel voor het laatst . Gisteren is bij mij een onderhoudsmonteur langs geweest voor een onderhoudsbeurt van mijn ketel. Nu was dat nog niet eerder gebeurd (ketel is jaar oud) en leek het me wel verstandig.


Nu zit er een sifon in welke behoorlijk . Helaas is de print van uw ventilator vrijwel zeker defect. Een gereviseerde ventilator is een duurzame en voordelige oplossing. Daarnaast is in deze Installatie- instructie ook informatie opgenomen over het toestel in het algemeen, inspectie en onderhou het oplossen van even- tuele storingen en . L kan ik dat zelf oplossen?


Geen monteur beschikbaar.

Er is antwoord gegeven. Dit is een waardevol antwoord op de vraag. Oftewel open circuit danwel kortsluiting in de drukregelaar.


Nu is het vreemde dat de systeem druk stationair 1. Bij opstarten zakt die bijna naar bar en als de brander aangaat loopt de druk op tot bar waarna de ketel in bovenstaande . Zoals in titel genoem heeft iemand enig idee wat dit kan zijn? Spanning een minuutje eraf helpt wel, maar na verloop van tijd komt deze storing weer terug. Naast deze Installatie- instructie wordt bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts