maandag 14 augustus 2017

Airco auto altijd aan

Heb net een auto gekocht occasion , en er werd mij verteld dat je de airo beter altijd aan kon laten staan anders gaat hij stinken. Mijn dealer gaf me de raad om de airconditionering in de wagen altijd ingeschakeld te houden, zowel zomer als winter. Voor het verlaten van de auto de airco minuten eerder uitzetten, zo lopen de buisjes waar schimmel kan ontstaan in de airco op een of andere manier ook leeg.


Ik heb de gewoonte airco. Pagina over hoe je de auto airco gebruikt.

Tips om de airconditioning in de auto te onderhouden. Wie airco in de auto heeft, zet die het best altijd aan. Wanneer de airco lange tijd uitgeschakeld blijft, bestaat immers kans op lekken aan de klepafsluitingen. Dan kunnen de herstelkosten flink oplopen. Automobilisten slikken veel pollen op zomerse dagen, behalve als hun auto met een pollenfilter is . Je airco is je all season vriend!


Ook verhoogt hij seizoen in seizoen uit je bestuurderscomfort aanzienlijk. En bij 28ºC of hoger ook je veiligheid!

Want bij deze kwikstijgingen neemt je concentratie al gauw af. Weet ik veel wat dat is, maar ik kan mijn airco af-en aanzetten. De garage Mercedes Autostar in Veurne, raadde mij aan van altijd aan te laten.


Ben benieuwd naar julie mening over het (wel) of niet altijd inschakelen van de airco (ECC). Zelf ben ik er nog niet helemaal zeker van wat nu de voor of nadelen zijn van het w. Verwarmen kan een auto ook zonder airco. Dat van die airco afzetten x aantal km voor je arriveert, . Wordt het in de auto te kou dan verhoogt u de temperatuur door de verwarming bij te schakelen. De airco blijft aan, zodat de verwarmde lucht droog is en vrij is van verontreinigingen.


Stel de luchtverdeling naar eigen behoefte in. Laat altijd verse lucht binnen . Dacht altijd dat een automatische airco (climate control) ong een liter op 100km kost bij mijn Jeep, ding kan ook niet uit overigens en ach, voor de zuinigheid moet je sowieso een andere auto kopen. Ga voor dat tientje per tankbeurt niet zitten dampen in de auto en motorvermogen is er voldoende. Alleen kan hij dan de temperatuur in de auto nooit lager krijgen dan de buitentemperatuur.


In Eco gebruikt hij buitenlucht om te koelen en de verwarming om te verwarmen. Het koelmiddel dient namelijk tevens als smeermiddel voor het systeem. Airconditioning is niet alleen een product voor de luxe van verkoeling.

Als het buiten koud en vochtig is, kunnen de ramen van de auto beslaan. Met een goed werkende airco is de waas op de ramen binnen korte tijd verdwenen. Gebruik van de AC bevordert dus ook uw veiligheid. Wacht altijd totdat u weer volledig zicht . De halfautomatische airco gaat een stapje verder. Hier moet je nog altijd de blaaskracht handmatig instellen, maar de temperatuur wordt automatisch gemonitord aan de hand van sensoren.


Een betaalbare oplossing die iets meer comfort biedt dan een handmatige airco. Nog altijd geld de naam Carier in de koeltechniek als een vooraanstaand producent van airconditionings. Eerst in Amerika en later wereldwijd.


De gevolgen van het niet onderhouden van de airco van de auto kunnen desastreus zijn. Ten eerste dient de airconditioning regelmatig gebruikt te worden zodat slangen en andere belangrijke onderdelen niet slijten of de geest geven. De auto - airco bijvullen zorgt ervoor dat er altijd voldoende vloeistof aanwezig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts