donderdag 24 augustus 2017

Jowitherm lava

Een speciaal verwarmingselement zonder magneetveld genereert infraroodwarmte en verwarmt anders dan conventionele verwarmingssystemen, niet alleen de lucht maar ook alle objecten en voorwerpen in de . De LAVA BASIC DM is een infraroodverwarming en is ontwikkeld voor plafondmontage. Een verwarmingselement zonder magneetveld genereert infraroodwarmte en verwarmt anders dan conventionele verwarmingssystemen niet alleen de lucht, maar ook alle objecten en voorwerpen in de kamer. Design Infraroodverwarming.


Naast de infraroodstralingswarmte heeft u ook een echt designersobject in huis of op kantoor. Door het speciale verwarmingselement wordt infraroodwarmte .

De LAVA GLAS is een infraroodverwarming, die uitblinkt door een gelijkmatige infraroodwarmte en elegante vormgeving. Stralingswarmte van het hoogste niveau. De moderne verwarming die comfort brengt en energie spaart. Het plafond is zeer geschikt om gebruikt te worden voor infraroodverwarming. Voor infrarood verwarming plafonds zijn een aantal mogelijkheden.


Zo voeren wij de LAVA GLAS DM, . Een moderne verwarming is comfortabel, energiezuinig en duurzaam. JOWITHERM is lid van de ETHERMA groep, toonaange- vend in elektrische verwarming in Europa. JOWITHERM kan bogen op meer dan jaar ervaring als het gaat om het.

Infrarotheizung von MVI-Service Kockoth - Infranomic - Duration: 6:16. INFRAROTHEIZUNGEN 4769. Erkend Jowitherm Lava dealer, voor de verkoop van de Lava IR panelen. Een geniale warmte, want de infrarood- stralingswarmte zorgt voor een gezond binnenklimaat.


Er is (nog) geen omschrijving voor Jowitherm LAVA Basic infrarood stralingspaneel, elektrisch beschikbaar. Deel dit product: Jowitherm LAVA Basic infrarood stralingspaneel, elektrisch . JOWITHERM Paneelradiator LAVA BASIC, Materiaal=Staal, Type= Overig, Hoogte=600mm, Lengte=870mm, Diepte=30mm, N-exponent= Standaard kleur=Ja, Kleur=Wit. Jowitherm -Dunkelstrahler-D1-LR Met de nieuwe lijn LAVA infraroodverwarming brengt Jowitherm een modulair concept op de markt waarmee de individuele keuzevrijheid op eenvoudige wijze optimaal wordt voor de consument. Voor het verwarmen van badkamers, keukens of woonkamer bieden wij in de vorm van de LAVA een fraaie designverwarming met een optimale stralingswarmte.


De LAVA is verkrijgbaar in diverse vermogens en kleuren. Daarnaast is er ook een spiegeluitvoering en een DYL: een verwarming met uw eigen gewenste . Assortiment: (Sanitair). Productklasse: 0( Paneelradiator). Voorraad: Real-time voorraad informatie is alleen . In de lijn LAVA glazen designradiatoren presenteert Jowitherm de Light-uitvoering.


Deze is voorzien van verlichting aan de. Middels het hoge stralingsaandeel wordt niet direct de lucht verwarm maar nemen ook de wanden,plafond en meubels de warmte aan, om deze vervolgens weer aan de ruimte af te geven. Door de gelijkmatige warmte afgifte ontstaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts