vrijdag 4 augustus 2017

Gebruiksaanwijzing broedmachine vidaxl

Algemene handleiding voor broedmachines. De temperatuur in het broedlokaal moet meer dan en minder dan graden Celsius bedragen. Zorg ervoor dat de machine op . Deze film is een handleiding voor alle klanten van Budgetbroedmachines.


Met een keer uitbreidings-set uit onze shop kunt U iedere half automatische broedmachine -variant.

NL Handleiding broedmachines. Deze NL handleiding is voor alle broedmachines bruikbaar. Het testen van uw apparaat voor de eerste keer. Instellen van de temperatuur.


Ik ben helemaal leek op het gebied van broedmachines. De kippen deden altijd het werk zelf. Ik heb net een broedmachine gekocht van Vidaxl eieren automatisch keren.

Ik had gehoopt er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij te krijgen maar helaas. Hele beknopte beschrijving met alleen wat instelling . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De broedmachine is uitgerust met een speciaal mechanisme, waardoor eieren elke twee uur van links naar rechts worden gedraaid om optimaal gebruik te kunnen maken. VidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, gezin, garage en klussen.


Deze digitale broedmachine biedt plaats aan kippeneieren. Daarnaast wordt er een zaklamp meegeleverd om goed te kunnen . De SMART-broedmachine is zo ontwikkel dat deze gemakkelijk in gebruik is en een optimaal resultaat bied als broedmachine. De doorzichtige PVC kap laat u goed in de machine kijken. Een elektronische proportionele thermostaat met een decimale voeler, zorgt voor een constante temperatuur in het apparaat.


Deze instructies beschrijven de werking van onze nieuwe Mini Eco broedmachine. We verzoeken u deze instructies aandachtig door te nemen vóór het in gebruik nemen van uw product om zo optimale resultaten ermee te kunnen bereiken. Tevens adviseren we u deze instructies voor later naslagwerk zorgvuldig te . Zowel Nederlandse als buitenlandse handelaren verkopen broedmachines vaak uitsluitend als handelsprodukt, waardoor een Nederlandse handleiding of soms ook een hygrometer ontbreekt!


Wat is het verschil tussen broedmachine Excellent en broedmachine Superieur?

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw broedmachine ! Deksel met aansluitsnoer. Bodem (bak) in de kleur groen. Tussenschotjes voor tussen de eieren (stuks). Staat de broedmachine in een verwarmde ruimte dan is het logisch dat de broedmachine minder stroom verbruikt dan waneer de machine in een koude ruimte staat.


Hoe neem ik de broedmachine in gebruik. Een broedmachine wordt meestal gebruiksklaar . Te koop aangeboden een nieuwe volledige automatische broedmachine eieren hdd yz-56s met led verlichting. Broedmachine bij Twenga.


Koop of Verkoop broedmachine op Marktplaats. Deze volautomatische broedmachine heeft plaats voor eieren, is eenvoudig te installeren, zuinig in gebruik , gemakkelijk schoon te maken. Volautomatische broedmachine voor eieren. Deze energie zuinige machine is gemaakt uit isolerend gerecycled thermaal schuimplastic.


Automatisch geïntegreerd . Vergelijk een ruim assortiment voor uw hon kat, paard of ander huisdier en kies de beste aanbieding! Bestel direct online voor de laagste prijs! Volledig nieuw in originele verpakking met gebruiksaanwijzing.


Op de bodem van deze broedmachine vindt u vakjes die u kunt vullen met water voor de goede luchtvochtigheid. In de duidelijke gebruiksaanwijzing vindt u precies hoe u alles moet doen. De bodem van deze vlakbroeder is gemaakt van een geperforeerde aluminium plaat. Een ideale broedmachine om alle soorten eieren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts