donderdag 12 juli 2018

Barbas inzethaard ventilator

Deze nieuwe inzethaarden kennen een groot aantal aanpassingen en verbeteringen ten opzichtte van de voorgangers. Een van de meest opvallende aanpassing is het verplaatsen van de ventilator. Was de ventilator bij de voorgaande series nog onder de stookbodem . Links en rechts zit dan voor in de kachel een ventilator gemonteerd welke regelbaar zijn met een toerenregelaar.


Deze regelaar is gelijk de transformator om de spanning van 230V terug te brengen naar een veilige spanning van 42V.

Kun je ook kant en klaar. De Helexkachel was een leuke kennismaking maar ventilatoren in een kachel is eigenlijk nogal vervelend. De hele avond dat gezoem. Deze maand zijn we al flink bezig met het stoken van onze kachel. En de kachel verbruikt best veel hout.


Is het de moeite waard En veilig om . Omdat de positie van de ventilator aangepast is, ontstonden er ook nieuwe mogelijkheden v. De Universal- is nu met verschillende afwerkkaders te bestellen, kortom u kunt uw eigen smaak volgen bij uw keuze.

U kunt kiezen uit kaderloos voor een strakke, sobere. Wilt u uw open haard of hout inzethaard vervangen door een inzet gashaard? Duurzame topkwaliteit, als u wilt voorzien van afstandsbediening en een ventilator voor een optimale benutting van de warmte. Er zijn originele ventilatoren te koop voor deze kachel, maar dan ben ik ruim 2Eur lichter.


Vandaar de keus voor twee goedkope ventilatoren (12V, CA 1mA) op een adapter. Een 92mmxmm ventilator. Hier heb ik de rare driepunts ouderwetse stekker veranderd voor een gewone 220v stekker en. Koop of Verkoop ventilator op Marktplaats.


Mooie inbouwhaard van het merk barbas breedte is 70cm diepte is 43cm en hoogte is 55cm is on zeer goede staat met ventilators voor warme luc… € 4000. Wij willen graag een doorkijkhaard installeren tussen onze woon- en eetkamer. Bestaat dit ook in een systeem gekoppeld met de centrale verwarming ? Er is mij ook verteld dat de ventilatoren van een inbouwhaard veel lawaai maken en snel kapot gaan, ligt dit aan een bepaald merk of heb je altijd . Heeft u ook een handleiding voor gashaard type samoen?


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Bij de Universal -is de convectieventilator achterin het toestel geïntegreerd. Dergelijke ventilator draagt bij tot de snellere (en verdere).


Interieur : gietijzeren panelen vermogen : rookgasafvoer : 1mm.

NorCE, DIN, Flamme Verte . Barbas inzethaard Cuatro 2-70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts