vrijdag 13 juli 2018

Askja noorwegen

Ontdek de ruige natuur, uitgestrekte hoogvlakten en spectaculaire uitzichten van Noorwegen. Wij helpen je graag met jouw ideale rondreis door Noorwegen. Boek je reis bij dé Noorwegen . Ontdek het mooie Noorwegen boven de poolcirkel.


Van begin juni tot midden juli gaat de zon hier niet onder en is het tijdens je reis dus altijd licht. Je rijdt met een huurauto over de eilanden van de Lofoten en de Vesterålen. Langs de kust en over hoogvlaktes gaat de route verder naar de Noordkaap, waarna je een . Sneeuwwandelen of Huskysafari in de Noorse winter? Actieve winterreizen naar Noorwegen op maat bij Askja Reizen. En dé periode om het Noorderlicht te zien.


Zeer complete rondreis met eigen auto door zuidelijk Noorwegen , incl. Hirtshals-Stavanger en Oslo-Kiel. Deze reis staat in het teken van de indrukwekkende natuur die het zuidelijke deel van Noorwegen te bieden heeft: het hooggebergte van nationaal park Jotunheimen, het fjordengebied en de hoogvlakte Hardangervidda.


De reis is zo opgebouwd dat je meerdere nachten op één plek verblijft in een comfortabel huisje of . Voor de eerste keer ben ik samen met mijn man en zoontje Olivier van jaar op vakantie geweest naar Noorwegen. Met onze eigen auto hebben we een rondreis gemaakt langs nationale parken, fjorden en hoogvlaktes. Ik kan nu Noorwegen bij iedereen aanbevelen omdat het een . Bekijk onze actieve Noorwegen winterreizen. Onze Noorwegen -reisexperts adviseren je graag bij het samenstellen van jouw ideale reis. Zij hebben zelf veel reiservaring opgedaan in dit prachtige land en maken graag een persoonlijk reisvoorstel op basis van je wensen.


Onze rondreizen zijn ter inspiratie en kunnen bijna allemaal aangepast, ingekort of verlengd . Met uw eigen auto rijdt u langs prachtig Noors hooggebergte en legendarische fjorden en heeft u ruim. Vanaf oktober tot maart maakt u de meeste kans. Een wonderlijke ervaring! Askja heeft ervoor gezorgd dat onze reis Yukon en Alaska op wieltjes liep. Alles was heel goed geregeld inc het weer bedankt roy.


Exclusief vertegenwoordiger voor Hurtigruten. In Loen is de nieuwe spectaculaire skylift geopend. IJsland was de eerste bestemming die Askja Reizen aanboo maar inmiddels zijn er meer. Natuurlijk staat bij alle landen de pure natuurbeleving centraal. Denk aan de oneindige outback van Australië, de uitgestrektheid van de Afrikaanse savanne of de magische natuur van Noorwegen.


Enthousiasme, deskundigheid en . Spring naar Askja Reizen - Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van Askja reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want als tegenwicht voor de drukte en hectiek van het dagelijks leven is een actieve natuurvakantie een verademing.


Van oktober tot maart, tussen 21:en 01:uur, is de beste tijd om het Noorderlicht te zien. In deze periode is het in verschillende landen mogelijk om regelmatig het Noorderlicht te zien. Landen met een goede kans zijn o. Ook in september en april wordt het noorderlicht in . Hier kun je je aanmelden voor informatieve bijeenkomsten over IJslan Laplan Noorwegen , Groenland en de Faeröer-eilanden op het hoofdkantoor van Askja in Arnhem. Buro Scanbrit geeft diezelfde dag twee presentaties over Fins .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts