donderdag 26 juli 2018

Nefit warmtepomp subsidie

Een bijdrage leveren aan een duurzame wereld was niet eerder zo aantrekkelijk. Door de nieuw geïntroduceerde ISDE subsidieregeling krijgt u nu een substantieel geldbedrag terug bij aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Een warmtepomp is een apparaat dat met behulp van een warmtewisselaar warmte onttrekt aan een hernieuwbare bron als lucht, bodem of grondwater.


Deze geeft warmte af voor ruimteverwarming of warm tapwater. U kunt kiezen voor een warmtepomp als aanvulling op een (bestaande) cv-ketel, maar u kunt ook kiezen voor alléén een warmtepomp voor verwarming, warm water én koeling.

Dit kan oplopen tot van de aanschafprijs van een warmtepomp en van de aanschafprijs van een zonneboiler. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen. Duurzaam wonen en kosten besparen is voor elke woning en elk budget binnen handbereik.


Combineer een all-electric warmtepomp met zonne-energie, de HR- ketel met een duurzaam systeem of vervang enkel de huidige cv-ketel door een . Nefit duurzame warmte set. ENVILINE BIVALENTE PAKKETTEN IN SPLIT- EN MONOBLOCK- UITVOERING. De subsidiebedragen voor EnviLine warmtepompen van tot kW zijn door de wijziging na juli lager dan voorheen. De nieuwe subsidiebedragen lopen uiteen van € 1.

Voor de VentiLine warmtepomp wordt de subsidie verhoogd tot € 1. Raadpleeg de subsidiewijzer voor het . Door deze relatief grotere vermogens is het mogelijk om de warmtepomp zonder naverwarming in te zetten. Hiermee is het eenvoudig mogelijk uw woning volledig . U vermindert de uitstoot van COen verwarmt uw huis met minder of beter zonder aardgas. De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geldt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.


Subsidie zonneboiler: wat is er mogelijk? Met de regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen die kan oplopen tot van de aanschafprijs. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons . Warmtepomp subsidie : wat is er mogelijk? Deze technologie onttrekt warmte aan de buitenlucht.


MultiLine en EnviLine Lucht- warmtepomp. Aanvragen ISDE- subsidie voor duurzame energie is mogelijk! Ook zijn de grenzen van het vermogen voor de lucht-water warmtepomp gewijzig evenals bijbehorende subsidiebedragen van deze pompen met een. Aanschaf is extra interessant door de overheidssubsidie die van toepassing is.


Voor de instal - lateur is er nog een voordeel: voor de Monoblock-uitvoering . Heeft u een bestaande woning met een cv-ketel die aan vervanging toe is?

Dankzij de nieuwe subsidieregeling is de aanschaf van een warmtepomp slimmer dan ooit. De adviseurs van CV-techniek Zoetermeer kunnen u alles vertellen . Een elektrische cv ketel kan misschien wel de ideale oplossing zijn voor uw situatie. Steeds meer mensen willen zonnepanelen combineren met de elektrische cv ketel.


Op deze manier kun je en hoop geld besparen. Maar is het wel verstandig om over te gaan op een elektrische cv ketel? Wij kunnen voor u de besparingsmogelijkheden in kaart brengen, en u vertellen of u mogelijk in aanmerking komt voor subsidies of belastingvoordeel. Lees op deze pagina meer . Hoe werkt een warmtepompsysteem ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts