maandag 16 juli 2018

Backpacken australie kosten per dag

Bovenop deze dagelijkse kosten heb je nog te maken met de . En daarmee kan je kosten spreiden. Je reis zal wel totaal meer gaan kosten , maar de kosten per dag zullen in de meeste gevallen lager uitvallen. Om te beginnen hangen deze verschillen af van de soort reis die men . Omdat backpackers vaak langer dan een maand op reis gaan, moeten zaken als vervoer, overnachten, en eten zo goedkoop mogelijk gebeuren.

Daar kun je echt niet van leven daar. Wat uitstapjes kosten vind ik ook lastig inschatten. Dat lijkt me ook wat weinig. Australië , Nieuw Zeeland. Ook de overnachtingen zullen wat duurder uitvallen dan €1- ben ik bang.


Dat is ook de reden dat veel reizigers (met name de backpackers ) uitwijken naar het goedkopere Azië. In Thailand konden wij makkelijk reizen voor $per persoon per dag.

Bus langs oostkust : 2euro. Overnacht jij alleen maar in de meest luxueuze. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt.


De kosten hieronder zijn alleen als richtlijn bedoeld en kunnen per stad of staat verschillen. Bij sommige vliegtickets moet je binnen een maand terugvliegen, bij de andere tickets binnen of maanden. Ik zag tijdens mijn reis veel backpackers instant noodlesoup eten, omdat het goedkoop was.


Reken per dagexcursie op ongeveer €(bijvoorbeeld snorkelen op het Great Barrier Reef of een tour langs de Great Ocean Road). Daarnaast kun je ervoor kiezen om in sommige gebieden malariapillen te slikken. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt kan het zijn dat deze kosten kunt declareren.


Paspoort Mocht je nog geen paspoort hebben . Omdat je de kosten deelt, ben je per dag net zoveel kwijt als met de bus. Wil je liever in een kleine groep de mooie plekken gaan verkennen? Om je hiermee op weg te helpen, vind je hier een kostenindicatie van backpacken en reizen in Nieuw-Zeeland. Kosten reizen in Nieuw-.


Om maar meteen met de deur in huis te vallen: voor maanden reizen in Nieuw-Zeeland was ik totaal € 4. Wanneer je zelf wilt bepalen waar je heen wilt, hoe laat en graag een beetje luxe wilt kun je een auto huren.

Hiervoor zijn de kosten $per dag. Dit is met inbegrip van . Exclusief vliegticket dus. Je kan een auto huren voor NZ$per dag.


Als je langer dan een maand gaat backpacken Nieuw Zeeland kan je natuurlijk ook overwegen iets te kopen. Waar je het meeste aan uit geeft zijn de kosten voor het. Buiten deze bekende fantastische eilanden zijn de meest bekende reis eilanden o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts