donderdag 5 juli 2018

Jk vloerverwarming storing ee

Handleiding CF-RD kamerthermostaat met display VI. JK Installatievoorwaarden. Ook worden er enkele tips gegeven voor het geval er zich storingen voordoen. Verder vindt u in deze gebruiksaanwijzing onze garantie bepalingen en -voorwaarden.


Ondanks dat JK vloerverwarming probeert om een product af te . Voor alle garantie geldt dat bij: onbedoeld of ondeskundig gebruik, blootstelling aan extreme omstandigheden, reparaties of reparatiepogingen door niet JK geautoriseerde personen, de garantie komt te vervallen.

De kans dat er een lekkage in de vloerverwarming zit is minimaal: er zal eigenlijk nooit spontaan een lekkage optreden. Gedetailleerde omschrijving: Onze JK vloerverwarming werkt momenteel niet en na contact met JK vloerverwarming lijkt het probleem de opticontrol te zijn. Deze moet volgens JK vervangen worden. Is er iemand die dit tegen een redelijke prijs kan doen voor ons (incl nieuw opticontrol kastje)? Gebruikershandleiding OptiControl, OptiControl -en -- JK Read more about opticontrol, functie, temperatuur, verdeler, indien and pomp.


Deze Europese norm garandeert dat onze vloerverwarmingen voldoen aan alle eisen op het gebied van warmteafgifte. De retourleidingen van de vloerverwarming en van de verdeler zijn dan echter koud. We hebben opnieuw met JK gebel maar daar gaf men niet thuis.


Men vond dat als de opticontrol graden aangaf, alles in orde was.

Er zou wel een grote warmte afgifte zijn (groter dan de verwarming verwarmen kan). Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals vervuiling, een installatiefout of verkeerd gekozen vloerafwerking. In het topic over de Youless kwam ik tegen dat de vloerverwarmingspomp vaak een sluipverbruiker is.


De pomp van je CV draait dan, maar er stroom niets en hij zal in storing gaan als de brander toch aan springt. Ik heb de vloer laten leggen door JK vloerverwarming. Toen wij hier jaar geleden gingen wonen hebben we vloerverwarming aan laten leggen (als hoofdverwarming). Het bedrijf wat we toen inschakelden bleek achteraf een beetje knullig te werken, maar goe de vloerverwarming werkt tot op de dag van vandaag gewoon goed eigenlijk.


U kunt nu overgaan tot het instellen van de vloerverwarming. Draai de thermostaat volledig open zodat u zeker een warmteboost mag verwachten, beter wat teveel dan te weinig. Na de thermostaat draait u ook de thermostatische regelknop open. U wordt geadviseerd de lengte vloerverwarmingsbuis te beperken tot maximaal tot 1meter per groep. Hou de groepen zoveel mogelijk gelijk.


De CV installa e staat niet aan. De vloerverwarming wordt niet warm of geeft geen warmte. De circula e pomp draait niet. Recent user searched keywords.


Alma techniek is een klein en onafhankelijk bedrijf. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van. Heeft u een elektrische vloerverwarming die het niet meer doet ?

Bel ons: wij komen met speciale apparatuur, zoeken de storing exact op, halen er 1… Nieuw. Porskamp Installatietechniek B. Doordat de warmte vrijwel. Met speciaal door JK vloerverwarming ontwikkelde en gepatenteerde systemen is er voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing.


Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van straling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts