donderdag 12 juli 2018

Wibo 835 te koop

Motorisatie: 3cil 27pk Yanmar diesel. Een schip van de bekende van Wijk werf. Een nette buiskap, maststrijkinstallatie, RVS railing, slaapplaatsen, zwemplatform met zwemtrap, chemisch toilet, veel bergruimte onder de banken. Tevens is er een winterbok aanwezig voor dit schip.


Koop of Verkoop wibo op Marktplaats.

Van der stadt ) fok genua genua grootzeil. Nieuw grootzeil wibo vl 8. X reef nu ruim voor minder dan de halve nieuwprijs. Gezins zeilboot staal 835. Stahoogte en een zeer goed onderhouden dieselmotor merk bucket.


Kussens en houtwerk goed onderhouden. Zoeken en bladeren boat advertenties te koop in Netherlands. Ligplaats aan de Westeinder in Leimuiden.

Invoerdatum, Langer dan maanden geleden. Wibo te koop aangeboden. Het zijn ruime jachten, meestal met een multi-knikspant romp uit 3-mm staal, soms verzinkt ter voorkoming van roest. Information, photos and contact details for this boat. Zeer nette en complete wibo 835.


Kajuitzeil jacht wibo 8vaar en zeilklaar dieselmotor. Met een grootzeil , normale fok en een stormfok. Stuur even een pb kijk meer info en aanbod via de . Te koop onze neptun dinette uitvoering. Op belgischemarktplaats. Binnen in goede staat, zeilen perfecte staat, evt buiskap splinternieuw voor meerwaarde ook te koop.


Voor meer info of foto bel even. Vind de beste tweedehands wibo 8resultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay. Robuust en comfortabel zeilschip. Ruim van indeling met veel bergruimte.


Sailing ship - Banjaard.

Varen in de makker op het sneekermeer de zeeschouw by snitsermaroutlaw. Boat trip from Sneek in The . Haarlem (Noord-Holland ) . Mooie Sneekermeer 8te koop. Net weer rondom geschilder zowel onder als boven de waterlijn. Op het bovendek is alles van roostvrij staal.


Het is een fijne tourboot voor de liefhebber. Zeeslang (Black Soo) bestond uit perspex. Hallo, Door omstandigheden ben ik te laat met het aanmelden voor een plek op de wal t. Ik heb geen ervaring met het in het water laten van mijn boot gedurende de winter. Wat moet ik doen om mijn bootje goed te beschermen tegen de winter als deze in het water. Prachtig familieschip met veel ruimte.


Cranchi Italcabin meter. Bekijk hieronder het nieuwsbrief archief van verstuurde opdrachten. Wilt u zelf ook op de hoogte blijven van de belangrijkste werkprojecten in uw vakgebed?


U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts