dinsdag 31 juli 2018

Slimme thermostaat voor stadsverwarming

Bij deze regelingen heb je geen eigen cv- ketel, maar krijg je warm water en verwarming vanuit een centraal systeem. Ook wanneer u stadsverwarming heeft is het mogelijk om te profiteren van het optimale . Toevoegen aan vergelijking. Bij stadsverwarming of blokverwarming is het niet mogelijk om direct een thermostaat aan te sluiten.


Dit is enkel mogelijk wanneer er al een thermostaat is aangesloten op het bestaande systeem. Heb je nog geen thermostaat en maak je gebruik van stadsverwarming of blokverwarming, dan heb je naast een nieuwe.

Hi, Sinds kort woon ik in een appartement met stadsverwarming waardoor ik geen eigen CV ketel heb. Hierdoor kan ik ook geen slimme thermostaat nemen ( zoals de Nest of iets met OpenTherm) omdat je die daar op moet aansluiten. Slimme thermostaten voor appartement met.


Twee slimme thermostaten in huis, kan dat? Meer resultaten van gathering. Regel de temperatuur in afzonderlijke kamers en bespaar.


De Honeywell Lyric Tis een slimme thermostaat die u helpt met het besparen van energie. De thermostaat weet namelijk precies… Meer.

Voor 23:uur bestel morgen in huis. In mijn huurhuis zit it opgescheept met een simpele draaithermostaat. Nu heb ik de oude thermostaat van mijn ouders gekregen, maar ik kan nergens precies vinden of die wel of niet geschikt zal zijn. Waarschijnlijk nog van voor . Wij willen een slimme thermostaat aanschaffen. Werkt deze op stadsverwarming , we willen hem los aanschaffen dus niet bij essent.


Geschikt voor stadsverwarming , verwarming per kamer en zoneregeling. Hier zitten ook wel leuke . Topic gesloten, bezoek. Nest thermostaat in combinatie met stadsverwarming AGH warmte. Dan moet u er voor zorgen dat u ook een slimme thermostaat kiest die aangesloten kan worden op een stadswarmteregelaar. Wanneer deze aansluiting niet mogelijk is zal uw slimme meter onbruikbaar zijn.


Kies bijvoorbeeld voor de Nest Learning . De installatie voor een slimme thermostaat bij stadsverwarming voeren wij graag op offerte basis uit. Lees hier meer over verwarmen met stadsverwarming. Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik.


De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app, zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kunt regelen. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend: ze regelen op basis van gegevens uit het .

Bij oude AWB units en Agpo IRS (buizenstelsel met pomp en 2volt zoneklep) kunnen deze niet geplaatst worden. Neem voor andere systemen contact op met onze servicedesk middels . Niet alle thermostaten zijn geschikt voor stadsverwarming. Als deze nu ook met een thermostaat wordt aangestuurd kan deze worden vervangen door de slimme thermostaten die GAMMA ook verkoopt. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Als je een andere aansturing voor . Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts