woensdag 11 juli 2018

Hoe werkt een digitale tijdschakelaar

Ik wil een tijdschakelaar met pinnetjes gebruiken voor de eerste keer. Alleen heb ik helaas de beschrijving niet. Kan iemand me misschien uitleggen hoe dit werkt ? Ik heb er een foto van bijgedaan.


Waarvoor dient een tijdschakelklok precies en hoe werkt het?

Toegevoegd na uur: Die van mij heeft geen aardpen zoal op afbeelding weergegeven. Iemand nog instructies wat ik met die zwarte pinnetje aan de zijkant moet? Welke er ingedrukt moeten worden en hoeveel. In deze video ziet u hoe u op eenvoudige wijze de analoge tijdschakelaar van Legrand instelt.


Of stel een vraag aan een. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Gamma digitale schakelklok geen type beken staat er niet op.

Een tijdschakelaar plaatst u in een stopcontact. U steekt de stekker van het apparaat in de schakelklok. De ronde schijf met aanduiding van de uren draait in één. Meerdere tijdschakelaars in serie schakelen? Schakelklok met countdown: werkt dit?


Meer resultaten van gathering. Instellen van plug-in digitale schakelklok No. Het gejammer en geklaag op de interwebs over dit product is niet van de lucht. Als je hem in het stopcontact steekt nadat je die zwarte dingetjes hebt ingedrukt moet je hem eerst op de juiste tijd zetten, het ding weet zelf niet hoe laat . Afwijkende instellingen. Onderstaande tabellen geven voorbeelden van hoe de digitale tijdschakelaar afwijkend ingesteld kan worden (anders dan de voorkeursinstellingen).


Deze schakelklok heeft een dag -en weekprogramma. Je kunt hem manueel bedienen en maximaal schakelopdrachten instellen. Afwerkingskleur: cream Nikobus referentiecodes . De tijdklok werkt op half uur basis.

Wanneer u de stroom er af haalt blijft de tijdklok stilstaan. Om de tijdklok in te stellen: onder elk streepje staat het uur aangegeven. Daar tussen is er nog een streep voor de halve uren. Door het pinnetje boven de streep naar boven te duwen is dat de tijd wanneer de stroom op het . Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.


Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudig opgeslagen in een automatische gegevensbestan of. Denk er aan, dat de automatische schakeling niet werkt , zolang de tijdschakelklok op handmatige schakelfunctie . Mechanische schakelklok. AlphaRexdigitale schakelklokken. Digitale schakelklok met.


De digitale schakelklokken ( tijdschakelklok ) van de AlphaRexserie van Legrand maken de gebruiker het leven gemakkelijker! De nieuwe serie is voorzien van extra functies, toegenomen gebruikersgemak, een ergonomisch ontwerp en een hoog resolutie display. Wilt u meer te weten komen over de verschillende varianten en hoe deze ingesteld dienen te worden?


Lees hieronder meer over het . Bestel direct online bij KARWEI. Tijdschakelaar Voor binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts