maandag 9 juli 2018

Cilinderslot vervangen zonder sleutel

Lockpicking is de kunst om sloten te kunnen openen zonder daarbij de. Inbrekers kunnen met een tang de cilinder van het deurslot afbreken en eruit trekken. Openboren, hoe doe je dat ? Probleem is dan dus dat je de.


Ben de sleutel van mijn achterdeur kwijt en wil nu het slot vervangen. Kan dat zonder sleutel ?

Het is wel zo een politie goed gekeurd slot. Cilinderslot uitboren – Profielcilinder. Gevolg, de sleutel is afgebroken in het cilinderslot en u krijgt het afgebroken gedeelte niet meer uit de profielcilinder. Het afgebroken gedeelte van de sleutel is er meestal niet meer uit te halen zodat er nog maar 2 . Wanneer u een knopcilinder heeft kunt u het cilinderslot vervangen zonder sleutel.


Door simpel aan de knop te draaien kunt u het cilinderslot vervangen. Wanneer u nieuwe cilindersloten gaat kopen let dan wel goed op de lengte van de huidige cilinders. De standaard lengte is 60mm, maar vaak moeten de cilindersloten .

Als je het weleens hebt meegemaakt dan weet je dat het erg vervelend kan zijn wanneer je sleutel afbreekt in een slot. Daarnaast kan het je ook nog eens veel geld kosten als je een slotenmaker in wilt huren om het slot te openen en te vervangen. Het gevolg is dat het vaak langer duurt voor ons om u binnen te krijgen of we moeten het slot , beslag of de cilinder vervangen , omdat deze erg beschadigd is. We adviseren u sterk geen . Zonder sleutel je deur openen en sluiten… Klinkt futuristisch? Toch is het nu al een optie voor voordeuren van Belisol.


We voorzien je voordeur van een keyless slot met gemotoriseerde meerpuntsvergrendeling, en voilà: een automatische en perfect veilige bediening. Een cilinderslot vervangen kan namelijk op verschillende manier. Zo kunnen wij deze uitboren, eruit halen of zonder sleutel eruit halen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de zelfde sleutel indien u de cilinder wilt vervangen. Sloten openen zonder sleutel is onze specialiteit.


Onze slotenmakers kunnen een slot openmaken zonder sleutel door jarenlange ervaring en gespecialiseerde apparatuur. Wij openen het slot van uw deur zodat u de woning weer snel in kunt. Als de sleutel binnen ligt kunt u de deur weer veilig afsluiten. Laten we er niet omheen draaien: als je schadevrij een slot kunt openen zonder sleutel dan ben je gewoon een kunstenaar.


Oké, sommige van die kunstenaars hebben ook de neiging om dingen te jatten, maar wij houden het liever bij de kunst van het lockpicken. Slotenmaker-Volendam- vervangt-uw-cilinderslot.

Dat is een veilig idee als uw sleutels gestolen zijn . Ook kijken we naar professionele lockpicking tools voor het zonder schade openmaken van deze sloten. Gebruik deze tool daarom alleen bij sloten die u wilt vervangen. U moet of wilt u cilinderslot vervangen maar u heeft geen sleutel?


Niet is minder waar, onze vakmensen vervangen uw cilinderslot en daar hoeft geen sleutel aan te pas te komen! Want ons vakmanschap opent deuren! Wij kunnen je cilindersloten vervangen. Er worden dan nieuwe sloten geplaatst.


Ook als de cilinder kapot is kunnen wij deze natuurlijk vervangen. Inbraakwerende cilindersloten hebben veiligheidsbeslag van dik . Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u er zeker van zijn dat u de enige sleutelhouder bent? Dan wordt het tijd om uw cilinderslot te vervangen. Is de deur voorzien van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts