maandag 28 april 2014

Askja vulkaan bezoeken

Askja reizen naar de vulkaan op IJslan een actieve excursies naar Askja. Een vulkaan uniek in zijn soort. We kennen IJSLAND als onze eigen broekzak.


Met de bus door het hoogland naar de Askja vulkaan , begeleide tour, vanuit Mývatn, tafelberg Herdubrei kratermeer Viti, lavavelden. Nu willen we graag een rond reis doen van dagen, maar ook af en toe het binnenland in, bijvoorbeeld om naar de Askja vulkaan te rijden.

Nog een aanvullig: of zijn er mooie vulkanen dan de Askja om te bezoeken ? Ik vind de Askja trouwens niet de aller mooiste krater om te bezoeken. De enorme krater en het. Wanneer je terugreist naar Mývatn is het een absolute aanrader om te Herðubreiðarlindir te bezoeken. Askja is een stratovulkaan die gelegen is in een afgezonderd deel van de centrale hooglanden van IJsland.


De naam Askja verwijst naar een aantal komvormige kraters die omgeven worden door het Dyngjufjöll-gebergte. Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al ruim jaar de basis van onze reizen. Onze ervaren reisspecialisten geven je een persoonlijk reisadvies op maat.

We bezoeken de Lofthellir cave met natuurlijke ijssculpturen en het vulkanische gebied rondom Myvatn. Een stoere dag excursie per Super-Jeep naar de Askja vulkaan op IJsland. Wij hebben een bezoek gebracht aan de Askja Caldera. Dit is een prachtige vulkaan met viti en kratermeer (Oskjuvatn).


Je kunt deze op eigen houtje bezoeken met een 4x4. Na een uur durende wandeling, van maart tot oktober, langs de warmwaterbronnen in de verborgen valleien van de Hengill- vulkaan , brengt een transfer je naar de. In de periode van juni tot september kan je deelnemen aan een unieke 4xbus excursie of superjeeptocht vanuit Mývatn. Bezoeken kort de klippen en het symbool van het plaatsje, het immense stenen beeld van Bárdur Snæfellssás, een trol uit de middeleeuwse sagawerel met als afsluiting het. Twee weken met een georganiseerde rondtrip (vereniging Kompas), samen met een leuke groep natuurliefhebbers.


Askja Reizen is dé specialist voor je rondreis naar IJsland. Ervaar zelf de ruige natuur, geisers en gletsjers van IJsland. Wij helpen je graag met jouw ideale reis naar IJsland! De meeste mensen bezoeken IJsland om zich te vergapen aan de geisers, vulkanen en andere natuurwonderen. Ook de grote Dettifoss- waterval is het bezoeken waar met 1meter breedte en wel meter hoogte is deze waterval niet te missen.


Askja is een populaire bestemming aangezien je er een van de mooiste ronde kratermeren ter wereld kunt bezichtigen. De vulkaan ligt diep in het binnenland van IJsland en is alleen onder begeleiding van een gids te bezoeken (vanaf Myvatn of Akureyri).

De Askja - vulkaan is een van de populairste vulkanen. Hoeveel vulkanen zijn er in Italië? In Italië zijn er vulkanen waarvan alleen de Etna, de Vesuvius en de Stromboli nog actief zijn.


In IJsland zijn er vulkanen , waarvan de Hekla, de Askja en de Laki nog actief zijn. De Hekla Een paar namen! Italiaanse vulkanen : Eolische Eilanden . Join LinkedIn today for free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts