vrijdag 4 april 2014

Remeha calenta gaat niet aan

Stroom staat er gewoon op (getest met meter), maar display en thermostaat zijn uit. Wij gebruiken cookies zodat onze website goed werkt. Als je verder gaat op onze website stem je in met het gebruik van deze cookies.


Vanochte ff de stroom uitgedaan om een lamp op te hangen. Ketel is een remeha avanta l.

Er zijn geen letters meer zichtbaar op het display en ik heb geen idee wat ik moet doen om dat ding weer werkend te hebben. Ontwerpfout remeha cv ketel wie aansprakelijk. Onderdelen worden roestig. De kosten om dit te repareren zijn hoog.


Vervuilde ventilator en luchtdrukschakelaar. Verhoogde kans op storingen. Stijging van gasverbruik en energiekosten.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Betreft calenta 40c Brander van de calenta 40c slaat niet aan bij het tappen van warm water. De Central verwarming werkt normaal. Laatste maand hoorden we vaker tikken en kloppen. Dit probleem hebben we een jaar . Beste, We zitten al een tijdje met problemen met onze verwarming. Alle specialisten die zich hier bevinden kunnen ons misschien helpen.


We spreken van een nieuwbouwwoning die nog niet afgewerkt is alles is momenteel wel afgesloten (gordijnen en isolatiemateriaal rond trapgat) maar gevel is nog niet. Als er een kraan openstaat gaat de druk eerst naar 0. Hmm dat zou niet mogen zijn vermits het al een maand of zo goed heeft gewerkt waarbij de waterdruk in orde was. Vandaag de monteur er bi.


Met de vorige thermostaat deed hij dit niet. Dank voor de duidelijkheid betreffende welke ketel. Ook voor de cwgaat deze code op dat er een probleem met de ventilator is.


Natuurlijk heeft de eerste serie wat problemen gehad. De ketel is een calenta 40c van jaar oud. Ook is er niets gebeurt met de kabel en het lijkt me niet dat deze zomaar ineens kapot gaat.

Het is weer een hele tijd geleden, maar heb een aantal dagen geleden een nieuwe isense gehad van remeha. Het gaat mij er om dat ik een goede keus maak, en die keus hoeft een instalateur niet meer voor mij te maken want dat is de laatste keer slecht uitgepakt. Van de intergas vindt ik het rendement wel goed en een . Wanneer minuten niet op een toets is gedrukt, gaat de display-verlichting uit en. Op dit apparaat is een. Calenta doet het goed als ie niet lekt.


Nu net hydroblok links voor tweede keer moeten vervangen. Hoop dat het nu goed gaat. Remeha producten verkoopt. Lekkages en steeds water moeten bijvullen de afgelopen jaren omdat de druk afneemt. Vaak bij lekkages in de ketel (vocht) gaat dit problemen geven.


Landal GreenParks kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. Zuinigheid hoeft niet ten koste te gaan van comfort. Het is een absolute winnaar als het gaat om supersnel en royaal. E 0 Veiligheids parameters niet in orde. E 0 Aanvoer temperatuursensor kortgesloten.


E 0 Aanvoer temperatuursensor open.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts