dinsdag 22 april 2014

Toto 13 uitslagen

Bekijk hier de laatste uitslagen van de Toto 13. Op Toto vind je de wedstrijduitslagen van alle top wedstrijden. Bekijk direct of je iets hebt gewonnen met Toto - of andere uitslagen.


Ga terug naar de navigatie, het begin van de inhoud. Jackpot Toto - week 5: e.

Ik speel vaak samen Toto. Dan overleg ik wat we in gaan vullen. Ik volg het voetbal op de voet en bewaar zelfs alle uitslagen van buitenlandse wedstrijden. En zo moest het zijn, ik had . Toto - : Voor de afgelaste of gestaakte wedstrijd geldt een vervangende uitslag. De vervangende uitslag wordt als volgt vastgesteld: Leden van een commissie vervangende uitslagen maken elk voor zich een prognose van de wedstrijduitslagen , op grond van bestaande verwachtingen.


Toto is een gokspel waarbij je de uitslagen van voetbalwedstrijden goed moet voorspellen.

De voornaamste Toto spellen zijn de Toto Select, Toto , We. Voor een 24-jarige uit Amersfoort begon afgelopen weekend het nieuwe voetbalseizoen erg goed. De jonge man voorspelde de juiste uitslag van alle wedstrijden uit de Toto - 13.


De winnaar won hiermee EUR 15. Met de start van de Eredivisie speelde . Een goed voorspelde uitslag kan een leuke winst opleveren. Hoe onwaarschijnlijker de uitslag , hoe hoger de quotering. Voor Toto - stelt Toto iedere week een programma samen van topwedstrijden. Bij Toto voorspel je de uitslagen van voetbalwedstrijden, dus een bij winst voor de thuisploeg, een als de uitploeg wint en een x bij een gelijkspel.


Je wint de jackpot alleen als je ze alle goed hebt. Voor de Toto - kiest Toto elke week topwedstrijden. U kiest vervolgens voor alle wedstrijden wat de uitslag wordt (winst thuisploeg, winst uitploeg of gelijkspel). Heeft u alle wedstrijden goed ingeschat, dan wint u de jackpot van €10.


Toto-Select Alle wedstrijden uit binnen- en buitenland . Teletekst uitslag Toto 13.

U vindt de directe link naar de Toto uitslagen hier. Maar de wetenschap dat je al twaalf uitslagen goed hebt en dat je dan moeten wachten totdat de laatste uitslag bekent wordt maakt het spel dubbel spannend! De uitdaging voor jou is om van alle 13. Supertoto is een spel voor poolweddenschappen waarbij je de uitslag (winst, gelijkspel of verlies) probeert te voorspellen van een aantal wedstrijden.


Het geld gaat in een pool. Er zijn wedstrijden in de Supertotoen je wordt uitbetaald wanneer je 1 1 of uitslagen correct hebt voorspeld. Die sneeuw is voor winterliefhebbers hartstikke leuk.


En daarom konden wij geen eerlijke toto - uitslag meer maken. Oftewel: geen winnaars deze week. Vergeet dus niet om woensdag weer een nieuw gokje te wagen bij onze Toto. Je vult een in als je gokt dat de uitploeg. De Toto is het spel waarbij je in totaal door de Toto geselecteerde wedstrijden moet voorspellen.


De Toto is een spel waarbij je voetbaluitslagen voorspelt. Bij Totovoorspel je van wedstrijden of de thuisclub wint, verliest of gelijkspeelt. Hoe groot is de kans dat je een wedstrijd juist voorspelt als je geen enkel verstand van voetbal hebt? En als je wel verstand van voetbal hebt?


Hoeveel verschillende Toto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts