maandag 14 april 2014

Eetcafe epe

Lekker uit eten in een restaurant in Epe ? Bent u een restaurateur en wilt u op. Gelegen in hartje centrum van het gezellige Veluwse dorp Epe , dé plek waar mensen elkaar ontmoeten! Lokale keuken: Nederlands (234).


Amerikaans, Nederlands, Vis en zeevruchten.

Centraal gelegen aan Markt 40. De Slimmerick is een gezellig restaurant in Epe , bij ons kunt u gezellig lunchen, dineren of gewoon een drankje doen. Gevestigd in het oude gemeentehuis in het hartje van Epe. Grand Café Cornelis Epe volgt het ritme van de dag, kom voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Een gezellig drankje aan de bar.


Eetcafé Het Wapen van Epe , Epe. Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak.

Lees recensies en reserveer direct! Een eetproject van, voor en door de buurt, zogezegd. Burgers met zorg en- ondersteuningsvragen moeten steeds langer thuis wonen, waarbij er een nadrukkelijker beroep wordt gedaan op de . Ook beschikt de Baron over een gezellig terras, waar u met mooi weer kunt genieten van een drankje . Bekijk de website voor meer informatie.


Onze eerste kennismaking was buiten met het zonnige terras . Vind meer informatie over Het Wapen van Epe op dinnersite. Een Sfeervol, Eigentijds Restaurant in Epe. Maandag tot en met woensdag zijn wij gesloten met uitzondering van bus reserveringen.


Voor reserveringen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 17:tot 21:00. Van Oktober tot en met Februari zijn . De meest volledige site met ruim 66. Hun gasten zijn mensen uit woonvoorzieningen en zelfstandig-wonenden met een (zeer-) moeilijklerenden-achtergrond. Eens per maand schuiven ze aan, sinds september in de gezellig ruimte van steunpunt Philadelphia aan . De Posthoorn bepaalt met zijn historie in Epe al jaren waar het om draait in het uitgaansleven!


Daan Hoekveld heeft kort geleden eetcafé de Koekamp, aan de Tongerenseweg in Epe overgenomen.

Het interieur en de bar is volledig vernieuwd en ook op de menukaart staan verrassende gerechten. Op verzoek zijn andere openingstijden mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.


Welkom in Cantina de Koekamp een gezellig thuiskomen voor iedereen. De Camping gasten , de wandelaar , het dorp epe etc, epe , kantine , café.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts