dinsdag 22 april 2014

Brasserie eigenwijs middelburg

Brasserie Eiggenwijzz in Middelburg. Heet u van harte welkom. Nu, jaar later, is het aantal uitgegroeid tot en hebben we regelmatig stagiaires lopen van het VSO, de Klimopschool in Middelburg.


Bekijk de menukaart voor onze heerlijke gerechten. Hier vindt u onze nieuwe menukaart met een groot assortiment van lunchgerechten.

Ieder half jaar vernieuwen wij de lunchkaart en passen deze aan aan de voorradige seizoensproducten. Ook voor feestjes en partijen kunt u uiteraard bij ons . De openingstijden van onze brasserie. Op zondag is Eiggenwijzz gesloten, met uitzondering voor verzoeken om partijen, high tea, bruiloften en recepties.


Neem voor meer informatie gerust contact met ons op! Heeft u vragen of opmerkingen? Dat betekent dat brasserie Eigenwijs het veld moet ruimen voor .

Ik vind het de beste brasserie van Middelburg en raad het ook aan iedereen aan! Ondertussen is dat aantal uitgegroeid tot kanjers, waarvan de meesten part-time werkzaam zijn onder bezielende leiding van Michelle, Joop en Marielle. De brasserie bestaat maandag vijf jaar.


Het bijzondere van Eiggenwijzz is dat het bedrijf jongeren met een verstandelijke beperking in dienst heeft. Ideaal voor een lunch, high tea of gewoon een kopje koffie in het hartje van Middelburg. Eigenwijzz wordt gerund door jongeren met een verstandelijke beperking. Op deze site willen wij u proberen een beeld te geven wat u bij ons allemaal kunt verkrijgen. Momenteel is de site in opstart.


Het is niet zomaar een lunchroom, maar eentje die werkplaatsen biedt aan jongeren met een verstandelijke beperking en niet gekoppeld is aan een zorginstelling. Als zelfstandige ondernemers zijn zij beretrots op . HOTEL CAFÉ RESTAURANT DE PRINS. Zamenhofdreef 6 Utrecht.


STRANDPAVILJOEN CORAZON. We prikkelen onze gasten van het hotel en de brasserie graag met leuke arrangementen en smaakvolle gerechten. Strand Renesse-Oost Renesse.

Voor een lunch of diner kun je terecht in onze brasserie of op het grote buitenterras aan het Bleekveld in het centrum van Goes. Al onze hotelkamers zijn huiselijk en een tikkeltje eigenwijs ingericht. Hier kan iedereen genieten van een snelle of juist een uitgebreide lunch. U heeft de keuze om lekker te lunchen op ons ruime terras, binnen of op ons unieke dakterras.


Daarnaast staat onze bovenverdieping . Wij hebben dan ook een aantal hotspots voor je op een rijtje gezet: Breng eens een bezoek aan de Historische Markt Sittar Toon Huis, Museum de Domijnen Sittar Pater Karelhoeve en Kasteelpark Born. Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Wij verzorgen onderwijs vanuit elf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes Breda, MBO DANS GOES en Maritiem en Logistiek College De Ruyter.


Uniek en Eigenwijs in het Westen van Zeeuws Vlaanderen. Bieren uit de eigen Brouwerij, die in het restaurant te. Op ons zonnige terras kunt u genieten van een biertje of wijntje met uiteraard zelf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts