donderdag 17 april 2014

Gleufluchtrooster

Type P is geschikt om binnen te plaatsen, terwijl type LS voornamelijk buiten wordt toegepast. De roosters zijn prima als set te gebruiken. Roval-Airace G Roval-Airace GS Roval-Airace UG Roval-Airace V. TECHNISCHE OMSCHRIJVINGCADBESTEK SAMENSTELLEN.


Gleufluchtrooster LS aluminium. Maatvoeringen van de verschillende types zijn op elkaar afgestemd.

Standaard zijn de roosters te verkrijgen in wit en blank aluminium. Eventueel zijn de roosters in iedere gewenste lengte-maat te produceren. Te combineren met het gleufluchtrooster.


PLS International BV levert een uitgebreid assortiment aan Airace gleufluchtroosters. Aluminium regeninslagvrij buitenrooster. Insectenwering vervaardigd uit ABS kunststof.


Voorzien van RVS bevestigingsschroeven. Dit zijn doorvalbeveiligingen, ventilatie gleufluchtroosters , aanslagprofielen, glaslatten, plaatsingsprofielen, slijt - en dorpelprofielen en diverse maatwerkmogelijkheden.

De kozijntoebehoren worden . Terug naar de inhoudsopgave. De AluAl AIRACE gleufluchtroosters zijn vooral bedoeld om in vertrekken een continue basisventilatie te realiseren op plaatsen waar de in- of uitstromende lucht het wooncomfort niet ernstig aantast. De hoeveelheid lucht die hiervoor nodig is ligt niet in regelgeving vast. Met één of twee gleufluchtroosters kan in een vertrek . Ventilatie gleufluchtroosters.


Realiseer natuurlijke ventilatie met de sleufventilatie van Tilmar via het kozijn- of raamhout. Om geen zicht te ontnemen in het glas zijn de diverse sleufroosters een perfecte oplossing voor een pand. Diverse combinaties zijn met deze roosters mogelijk.


Onvoldoende ventilatie leidt tot vocht, schimmelvorming, rotting en een slecht woon- en leefklimaat. Een of twee bedienbare luchttoevoerkleppen vervaardigd uit ABS kunststof. Toepassing in combinatie met Airace type V (regelbare luchttoevoer) of Airace types GS, G of UG (permanente luchttoevoer).


Technische gegevens Type G- 442: Lengte: 4mm. Montage in houten, kunststof en aluminium kozijnen, deuren, rolluiken, schuifpuien etc. Woning- en utiliteitsbouw.


In combinatie met gecontroleerde mechanische ventilatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts