maandag 14 april 2014

Nefit ecomline hr storing 7

In de huiskamer werd t ontzettend warm (termostaat op graden). We gebruiken hem alleen als CV ketel en wordt zodoende in de zomer niet veel gebruikt. Ik heb al maal een CV- monteur bij gehaalt. Hij heeft er een nieuwe luchtdruk . UBA defect, of te kort op resetknop gedrukt.


Modulatie of aansluiting gasblok niet goed.

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. C gemiddel binnen minuten. Toestelclassificatie van het afvoersysteem. Uitleg UBA-displaycode: en 4. Niet te kort want dan krijg je foutcode (in dat geval reset langer indrukken). Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


De nefit HRturbo van een vriendin stopt er regelmatig mee, en moet dan gereset. De monteur is 3x geweest in een paar dagen. Volgens hem moet er een nieuwe pomp in (2euro) maar dan moet op de storingsindicator een 2 .

Soms zit de resetknop achter een klepje. De resetknop kan zowel geel, rood of zwart zijn. Heb je de resetknop gevonden? Nefit Economy Nefit Economy.


Dan kun je je toestel op de volgende manier resetten. Niet verwonderlijk want bij de introductie van deze CV-ketel in de begin jaren negentig was deze HR -ketel een gunstige vervanger voor de toen veel geplaatste . Onze nefit ketel geeft zeer regelmatig een 2L 2storing. Zodra de pomp start moet de sensor een verandering van druk registreren, geen verandering betekent 2L 2storing. Nee, alleen een storing van de energiemeters maar die zij niet aangesloten. Hoog Rendement Gaswandketel.


Zodra een vergrendelende storing ( herkenbaar aan een knipperende displaycode) optreedt, wordt de pomp aangestuurd en blijft . Draaiknop voor maximale cv-aanvoerwater-tem- peratuur. Display (voor statusindicatie). LED „Warmtevraag warm tapwater“. Een keer een storing gehad na een . Moet u uw cv-ketel regelmatig bijvullen en uw verwarming ontluchten?


Als u regelmatig uw cv-ketel moet bijvullen en uw verwarming ontluchten, kan dit op een lekkage duiden. In dat geval raden wij u aan contact met onze storingsdienst op te nemen, zodat dit probleem zo snel mogelijk voor u opgelost wordt.

Lees deze instructie aandachtig door voordat u de cv-boiler monteert en aansluit. In de lijntekeningen van deze installatie- . Cv storing geen warm water. Deed het eerst geweldig, maar nu moet je de warme kraan bij herhaling op nieuw aanZetten om warm water te krijgen. Na een keeer of vier krijg je pas warm water.


Geen idee hoe dit op te lossen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts