donderdag 10 april 2014

Kuhn hark te koop

Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Tweedehands Hark te koop. SZ Rijsbergen, Nederland. Verlichting, Besturing, Werkbreedte: 6. Zij- hark , Getrokken schudder.


Mooie Kuhn hark te koop.

Afneembare armen en een werkbreedte van meter. Eventuele levering is mogelijk. Hij werkt niet meer goed. Het is echt een opknapper.


Schaal: 1:agri speelgoed: . Voor informatie om een tweedehands gras hark of 2e hands landbouw hooi hark aan te kopen of te verkopen kunt u snel en eenvoudig met de leverancier van. Zoek jij naar tweedehands Kuhn harkkeerders en schudders? Neem direct contact op met de verkoper van Kuhn harkkeerders en schudders.


Klik op het plaatje om meer details te zien.

Uiterlijke conditie: goed. Technische conditie: goed. De ideale hark is een mix van deze negen merken. De brede dubbele hark met middenafleg is populair.


De capaciteit is hoog en de hark is simpel te bedienen. Ermee werken is, in tegenstelling tot een dubbele hark met . Vind een Kuhn hark Zwadkeerder te koop op Agriaffaires. Vicon Andex 6midden afleg hark.


Bedrijfseconomisch is het achteraf in jouw situatie best interesant geweest deze hark te kopen , ondanks dat je geen kosten rekent voor de trekker en je met de rente wat aan de magere kant rekent! Cirkelhark, harkkeerder, zwadhark, onderdelen pz Zweegers, p. Volgens mij staan er daar ook vrij veel van te koop. Dat is heel wat anders dan wat een Nederlandse boer zich bij een hark voorstelt. Ze zijn te koop in werkbreedten van tot meter.


Bekijk ons meest recente occasions aanbod bij John Breider Mechanisatie. Bekijk ook deze interessante advertenties voor kuhn hark. Gebruikt, kuhn hark tweedehands Kortemark.


Kuhn rakes are particularly suited to harvest forage with a high nutritional content. Contact us for a free demonstration and price. KUHN biedt u oplossingen voor het harken, die aan uw wensen voldoen:.

Trioliet TU 14 Dit item is te koop. Rijenbemester, Dit item is te koop. Strautmann opraapwagen Vitesse Dit item is te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts