woensdag 30 april 2014

Wortelwering

De weringswanden van GreenMax beschermen de infrastructuur tegen worteloverlast. RootBlock is voor ieder type wortel en bodem geschikt. RootControl worteldoek wordt ingezet als barrière om wortelgestellen van infrastructurele werken te scheiden.


Root Barrier worteldoek voorkomt wildgroei van plantenwortels. Ongewenste wortels zijn niet langer meer een probleem met de professionele wortelwerende producten van RootBarrier B. Veel bomen hebben ondergronds net zo veel ruimte nodig als bovengronds.

Dat weten we nu, maar daar werd in het verleden lang niet altijd bij stilgestaan. HDPE wortelweringsscherm is mm dik. Het scherm is gemaakt van High Density Polyethylene HDPE en is het dikste wortelweringssysteem uit ons assortiement. Dit scherm is uitermate geschikt om kabels, leidingen en rioleringsbuizen te beschermen teg.


Is voor ieder type wortel en bodem geschikt. Bij vele gemeentes is dit product al jaren een vast onderdeel in de strijd tegen ongecontroleerde wortelgroei. NO ROOT WORTELWERING Noroot is een flexibel anti - wortelscherm, bestand tegen boom -, bamboe- en rietwortels.


No root wordt ingezet ter geleiding van wortels naar een grotere diepte of als barrière om wortel gestellen van infrastructurele werken te scheiden.

EEN WATERDICHTE WORTEL WERENDE FOLIE. Hiermee wordt voorkomen dat: wortels de bestrating . PE weefsel met daarop aangebracht een dubbele coating. Door de gladde coating krijgen wortels geen grip en worden ze gedwongen naar beneden te groeien. Ideaal om bestrating, rioleringen en leidingen te beschermen tegen . Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. U heeft het vast al wel eens meegemaakt in uw eigen tuin of gezien bij anderen.


Opschietende uitlopers van bamboestengels of ongelijkliggende stenen als gevolg van boomwortels die doorgroeien. Harde HDPE - plaat, te plaatsen rond bamboes en bomen om wortels absoluut te weren. Bij bamboe de plaat enkele centimeters laten boven steken. Laat bij het plaatsen de plaat ongeveer 50cm overlappen, boor enkele gaten door de plaat en bevestig deze met enkele vijzen om 1 zekerheid te . Juiste inbouw wortelwering.


Nederland geïntroduceerd. Uit de praktijk is gebleken dat wortelschermen goed werken, maar dat de mens vaak de falende factor is. See what people are saying and join the conversation. Bomen en struiken (11):. Indien uw bestelling niet tijdig geleverd kan worden, krijgt u hiervan automatisch bericht.


Wortelwering en -geleiding (11).

Zoekresultaat (artikelen). Ruim assortiment aan de beste prijs. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, ook volle rollen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts