donderdag 10 april 2014

Vocht in kelder behandelen

Heb je last van een vochtige kelder en wil je de keldermuren of keldervloer behandelen ? Mogelijke oplossingen met hun prijs en info vind je hier terug. Hoe de kelder waterdicht maken? Wil je de kelder dichten, dan kan je kiezen uit verschillende oplossingen. Met volgende technieken kan je een vochtige kelder vermijden of behandelen : .

We bezitten een oud rijhuis. De kelders zijn toe aan een opknapbeurt door jarenlange verwaarlozing. De vloer is niet waterdicht en v. Een vochtige kelder veroorzaakt immers een ongezond leefklimaat. Daarnaast daalt de waarde van uw huis en worden uw kostbare spullen door het vocht aangetast. Bovendien kan vocht in uw kelder leiden tot onaagename geuren en ongedierte.


Wat zijn de oorzaken van vocht in de kelder ? En hoe kunt u vochtvorming.

Wat kunt u zelf doen om water en vocht uit uw kelder te krijgen? U kunt een vochtige kelder voorkomen en uw kelder van binnen afdichten bij lekkage. Opstijgend vocht kelder. In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht : regenwater dat in de vloer en muren trekt.


Door kelder waterdicht maken en de vloer en muren te impregneren is dit probleem goed op te lossen. Ontdek de goede betaalbare oplossingen om vocht in de kelder definitief te verhelpen zodat eten goed blijft! Ze spuiten uithardend materiaal (laat weten als je de techniek precies wilt weten) in de muren en vloer, na boorgaten in een raster aangebracht te hebben. De garantie die ze hierbij af dienen te . Ook natte muren in een vochtige kelder , mag je met een waterdichte pleister behandelen.


Voordat je de pleister aanbrengt, dicht je eerst alle scheuren en gaten met een vulmiddel (bijvoorbeeld een waterdichte mortel). Kies voor een snel hardend product. Dat werkt sneller, maar is ook handig om een eventueel acuut lek te . Muurinjectie, bekuiping en drainage zijn methodes die veel toegepast worden maar ook ventilatie is belangrijk bij het behandelen van een vochtige kelder.


Deze coatings bevatten synthetische harsen en hydraulisch afbindende bestanddelen die tezamen een ondoordringbare barrière . Gebruik in dit geval Rubson Vochtige Keldermuren. Met vochtige keldermuren en –vloer tot gevolg.

Een kelder met een vochtprobleem laat u het best behandelen door professionals. Zo niet loopt u risico op: Materiële schade. Het vocht tast na verloop van tijd de muren aan. Vochtplekken en schimmelvorming ontstaan, waardoor uw woning ook in waarde daalt. Laat uw vochtige kelder behandelen voor gegarandeerd resultaat!


Bekuiping door DL Vochtbestrijding = jaar garantie op een droge, bruikbare kelder. Schimmel in de kelder komt erg veel voor en dat is op zich ook niet zo vreemd want in veel kelders zijn de groeiomstandigheden voor schimmels ideaal. Maar hoe ontstaat schimmel nu eigenlijk en wat kun je ertegen doen? Bij vocht in de kelder mag sanering aan de buitenkant misschien effectief zijn, probleem is dat de buitenmuren volledig vrijgemaakt moeten worden. Bijna jaar geleden hebben wij een huisje gekocht de muren hadden toen lasty van opstijgend vocht , dat is ondertussen behandeld met Dryzone en die muren zijn nu droog.


Maar onze kelder is nog een probleem de muren zijn vochtig en zijn ooit beschilder deze verf bladert af ook de vloer is op . Water-Dicht adviseert en helpt bij het behandelen van vochtige muren in huizen en gebouwen in Vlaanderen. Of het nu gaat om opstijgend vocht in binnenmuren of schimmelvorming op keldermuren en buitenmuren. Water- Dicht heeft diverse middelen om vochtige muren te behandelen en te impregneren.


Vergelijk vochtbestrijding prijzen en lees informatie over het behandelen van een natte kelder tegen opstijgend vocht in de vloeren en muren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts