maandag 21 april 2014

Aircopomp bmw e87

BMW ( E) Aircopomp van tal van producenten van OE-onderdelen. Enorme merkselectie aan lage prijzen. Bestel online Aircopomp auto-onderdelen voor BMW 1. DELPHI BMW Serie Aircopomp. Let op: gebruikte onderdelen bellen voor beschikbaarheid!


Bestel Aircopomp in OEM kwaliteit voor uw BMW Hatchback ( E) 1d 1PS van 12.

Nieuwe, gebruikte of gereviseerde onderdelen voor BMW aircopomp. Toevoegen aan winkelwagen. Hoogwaardige BMW AC Compressor (Airco Compressor) van DENSO in auto- onderdelen van de beste kwaliteit. Bestel gemakkelijk en veilig BMW AC Compressor (Airco Compressor) van DENSO. Ruime voorraad Airco pomp gebruikte kwaliteit auto onderdelen voor een voordelige prijs.


BMW serie (E39) Sedan 525i 24V ( M54-B25) AIRCO POMP. Op zoek naar goedkope airco compressor voor uw Bmw ? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Contact opnemen over onderdeel.

Zaterdag gaat de BMW op de brug om e. Mocht uiteindelijk blijken dat de aircopomp verrot is dan blijft de miltiriem eraf. Ik ga voor een auto uit die overwegend in de stad en als tweede auto gebruikt wordt NIET minimaal € 6- € 7uitgeven om zonodig de airco weer te laten werken. Ok dit is mijn probleem.


Daarna werkte deze prima. Tot een dag of geleden. Ik merk nu, vooral met stationairlopen. Zeker nu het de afgelopen dagen wat warmer is). Start je motor en kijk naar de poelie op de aircopomp.


Waarschijnlijk zie je dan het buitenste gedeeltje van de poelie draaien en staat het binnenste stil. Zet vervolgens je airco aan en ga weer kijken. Als het binnenste gedeelte nu meedraait, weet je dat de magnetische koppeling werkt en je . Nieuw koppelingetje van 40€ gekocht van een mercedes (zelfde als bmw ),en airco werkt al 3jaar zonder enige problemen.


Poulie aircopomp draait niet bij ingeschakelde airco - Fan slaat niet aan - ik hoor geen tik van de magneetkoppeling - Zekeringen zijn in orde (zekeringenkastje in dashboard) Iemand een idee wat dit kan zijn? Is er nog ergen een relais oid dat eventueel kapot kan zijn? Kent iemand anders wellicht een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts