maandag 21 april 2014

Aralco ventilatierooster

EPC, natuurlijke ventilatie , natuurlijke toevoer, gezond binnenklimaat, raamventilatie, woningventilatie, basisventilatie, woning ventileren. Traditionele en kostenverlagende ventilatieroosters. Verlaag de exploitatiekosten met.


Online ventilatierooster prijzen. Eén en ander conform de regelgeving van het bouwbesluit.

Kwaliteit, garantieverklaring en onderhoud. De Easy Clean ventilatieroosters zijn uitgerust met een aluminium ventilatiekap (Airclip). Deze kap is afklikbaar en na reiniging weer opklikbaar (zie afbeelding). Voor reiniging volstaat gewoon afspoelen met water.


Samen met het broertje Duco ventilation en sun control domineren zij de markt. Aralco , Tunal en Duco). Beide merken hebben een eigen uitgesproken vormgeving en uiterlijk van hun ventilatieroosters.

Kijk voor ons assortiment ventilatieroosters op Glaswebwinkel. Dan bent u bij Alcuro aan het juiste adres! De roosters zijn geschikt . Voor meer informatie bezoek onze website. Daardoor wordt het ventilatievolume niet beïnvloed door de windkracht en overventilatie voorkomen.


Dit heeft minder tochtklachten en energieverlies tot . Beide roosters zijn voorzien van een zelfregelende klep die automatisch reageert op variërende druk. Meer informatie over het roosters . Ik had er nog niet van gehoord tot gisteren bij een opendeur van een Reynaers ramenmaker. Je ziet bijna uitsluitend Renson maar blijkbaar is er toch een alternatief. Alhra Glas levert het gehele scala aan ARALCO en DUCO ventilatieroosters en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Uiteraard leveren wij in alle kleuren die mogelijk zijn.


Naast de merken ARALCO en DUCO leveren wij ook . Hiervan kan worden afgeweken indien de klant dit duidelijk aangeeft op . Voor alle roosters kijkt u op Glasleveren.

Lengte 671mm glasaftrek 76mm. Ventilatierooster met glasgoot voor dubbelglas 18mm (21mm zou ook nog passen). Bediening zowel links als rechts.


Bijpassende ruit van 18mm isoglas met 690mm hoogte mag er. Lage exploitatiekosten en een langere levensduur, dat zijn de kenmerken van de ventilatieroosters met een EasyClean constructie. BUVA Slidestream, FitStream en TopStream ventilatieroosters : tee koop bij GlasStore.


Deze ventilatieroosters worden door onze productie afdeling op maat gemaakt en zijn op locatie in te bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts