woensdag 23 april 2014

Zibro ontvochtiger d512 handleiding

Bekijk en download hier de handleiding van Zibro D5Luchtbevochtiger- Luchtontvochtiger (pagina van 16) (Nederlands). Download hier gratis uw Zibro D5handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Onze luchtontvochtiger is omgevallen en nu doet hij het niet meer.


Ik heb wel spanning op de voedingskabel, ik zie geen losse stekkertjes e. De knoppen klikken normaal.

Wie weet wat er aan de hand kan zijn? Reageer op deze vraag Misbruik . YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ZIBRO D512. Wanneer de sensor op de verdamper een temperatuur van ≥°C waarneemt, zal de ontvochtiger met het oog op de veiligheid automatisch afslaan, en licht het symbool voor automatische ontvochtiging . Dit model is niet alleen fraai vormgegeven, maar heeft ook een timer, LCD- display, hygrometer en 3-laags display. De D 5werkt fluisterstil en heeft een groot reservoir.


Het apparaat kan worden gebruikt in de badkamer, dankzij het waterproof design. Test nu de Qlima D 5ontvochtiger dagen thuis uit. Gaasfilter Active carbon.

Permanente waterafvoer mogelijk. Verwisselbare watertank. Ontdooifunctie LCD display. Indicator waterreservoir legen. Ventilator met regelbare snelheid.


Qlima D5handleiding downloaden, Klik hier om te downloaden (PDF) . Deze krachtige ontvochtiger biedt een fraai design en diverse functies: een timer, hygrometer, 3-laags filter en LCD-display. U kunt de D 5inzetten in de badkamer of zelfs bij een zwembad: dit model is waterproof! Mocht je niet tevreden zijn over het resultaat van . Presentatie over werking van Zibro luchtontvochtigers. De Qlima D5is een stille luchtontvochtiger voor iedereen die last heeft van vochtproblemen in huis. Qlima luchtontvochtigers zijn ideaal voor het.


U kunt de aanbevelingen in de handleiding , de technische gids of de installatie gids voor ZIBRO D512. U vindt de antwoorden op. Productreferentie: D51 D5, D51 D520. EC-richtlijnen van toepassing: EC Laagspanningsrichtlijn (LVD):.


Spatwaterdicht, stil, met luchtreiniger tegen nare geuren en stof. Zibro ontvochtiger d5klein gaatje in lekbak is hersteld.

Gebruiksaanwijzing aanwezig. Zibro producten worden geacht langer dan jaar en een paar maanden mee te gaan, de D5mag alsnog onder garantie ter reparatie aangeboden worden. Het recht op een deugdelijk.


Ik ben PVG dankbaar dat ook zij concluderen dat een luchtontvochtiger het niet binnen jaar mag begeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts