donderdag 10 april 2014

Honeywell modulation resetten

De Round Modulation instellen en gebruiken. Het Round Modulation installatiemenu. Monteren en aansluiten van de Round Modulation.


Hoe kan ik het aantal te programeren perioden per dag uitbreiden naar perioden op een Chronotherm IV (tevens Chronotherm Modulation )? In onderstaande instructievideo.

Kan ik een Chronotherm IV (of Chronotherm Modulation ) resetten naar het fabrieksprogramma? Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. In deze instructievideo wordt getoond hoe u het. Nee, er zit geen resetknop op. Maar in de handleiding staat dat het programma seconden lang onthouden wordt bij het vervangen van de batterijen.


Als je de batterijen er dus langer dan seconden uit haalt, zou hij gereset moeten zijn. Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. Wanneer u de thermostaat op een andere plek wilt ophangen, bepaal dan de juiste plaats.

Dit is echter alleen mogelijk indien ook de bedrading wordt gewijzigd. Installeren wordt hierdoor niet. Wanneer u het warmer of kouder wilt hebben dan kunt u de temperatuurinstelling wijzigen.


Bij iedere klik linksom verlaagt u de ingestelde temperatuur met een halve graad. Iedere klik rechtsom verhoogt de ingestelde temperatuur met een halve graad. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Geen probleem dacht ik, daar in de handleiding staat dat je even je CV-ketel moest resetten.


Honeywell Round Modulation Thermostaat. Indien je dit wel wilt, dan ben je genoodzaakt een eigen modulation thermostaat van nefit aan te schaffen. OPTIMALISERENDE, TOUCHSCREEN KLOKTHERMOSTAAT. Voor modulerende regeling van. Afstand automatische resetfunctie2).


Fabrieksinstellingen herstellen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager een fluitje van een cent.


De thermostaat heeft een vergroot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker - en zonder leesbril - de temperatuur kunt lezen.

Het overzichtelijke display in het Nederlands geeft duidelijk alle functies en programmeeropties weer. Optimaal comfort met een gebruiksvriendelijke bediening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts